Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli DEVA’da karışıklık sürüyor

Kocaeli DEVA Partisi’nde karışıklıklar sürüyor. Çok sayıda olumsuz gelişmenin yaşandığı partide karışıklıkların nasıl düzeltileceği merak ediliyor.

Kocaeli DEVA Partisi’nde karışıklıklar

Özgun imzaAli Babacan’ın genel başkanı olduğu DEVA Partisi’nde Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve il yönetimi sessizliğe büründü. Bilindiği gibi 28 Ağustos 2022 tarihinde DEVA İzmit İlçe Başkanı Çağrı Çakıcı ve yönetimi “İlçe yönetimi olarak parti tüzüğüne uygun çalışmamıza karşın aynı tavrın Kocaeli İl yönetimi tarafından sergilenmemesi, bu durumun değişmesi için yapmış olduğumuz girişimlerin sonuç vermemesi, demokrasi yerine yaptım oldu anlayışının hakim olması, istişarenin sözde olması, arzu ettiğimiz ve yola çıkarken son derece demokrat bulduğumuz parti tüzüğünün işletilmemesinden” gerekçeleriyle istifa ettiklerini açıklamıştı.

IMG 1821BİNA GÖREVLİSİNE TESLİM EDİLDİ

İstifa eden İlçe Başkanı Çakıcı ve yönetimi 16 Eylül 2022 tarihinde olağanüstü kongre kararı için imza toplayarak il başkanlığına gitti. Daha önce haber vermelerine rağmen il binasında ne il başkanı ne de il yöneticisi bulunamaması üzerine imzalar, bina görevlisine teslim edildi.

NASIL ÇÖZÜLECEK?

Süreç devam ederken aradan bir ay geçtikten sonra İzmit İlçe Başkanlığı’na İl Yönetim Kurulu Seçim İşleri Başkanı Avukat Erdinç Işık atandığı duyuruldu. Partilerde seçim çalışmaları start alırken DEVA Partisi’nde bu kadar karışıklığın nasıl çözüleceği merak ediliyor.