Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Ak Partili başkan toplantıyı bastı ortalık karıştı!

Kocaeli Haber – 20 kişiyle AKP Başiskele İlçe Gençlik Kolları Toplantısı’na giden AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ile AKP Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanvekili Mustafa Karaaslan arasında kavga çıktı. Kitap okuma gerilimi nedeniyle başlayan kavga sonucu Özdemir, Karaaslan’ı toplantıdan kovunca, Karaaslan’ın yakınları ilçe binasını bastı. Özdemir ile Karaaslan arasında yaşanan arbedede Özdemir’in yumruk yediği öğrenildi.

Kocaeli Haber - 20

AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir 20 kişilik İl yönetimiyle birlikte Ak Parti Başiskele İlçe Gençlik Kolları Toplantısı’na gitti. Kocaeli Barış Gazetesi’nden Merve Dişli’nin haberine göre; kalabalık bir şekilde toplantıyı adeta basan Özdemir şaşırtan bir şekilde şu anda tüm teşkilatta okunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Daha adil bir dünya mümkün” kitabının okunmasını istedi. Ak Parti Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanvekili Mustafa Karaaslan’ın “Biz zaten kitap okuyoruz, daha önemli meseleleri konuşalım” demesi üzerine sinirlenen Özdemir, Karaaslan’ı toplantıdan kovdu.

İLÇE BAŞKANININ ODASINA GÖTÜRDÜLER

Özdemir’in kendisini kovmasına sinirlenen ve Başiskele’de geniş bir çevreye sahip olan Karaaslan ise bu olay üzerine akrabalarını İlçe binasına çağırdı. İlçe yöneticileri de Karaaslan’ın kovulması üzerine toplantıda ayaklandı. Çıkan tartışma sonucu Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ve Karaaslan arasında arbede yaşandı. Özdemir’in arbedede yumruk yediği, daha fazla zarar görmemesi için ise Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral’ın odasına götürüldüğü öğrenildi. Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in devreye girmesiyle dağılan Ak Parti’li gençlerin yaşanan olaydan ötürü Özdemir’e tepkili olduğu konuşuluyor.