Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- AK Partili kadın vekillerin sözcüsü Katırcıoğlu oldu

Kocaeli Haber- AK Partili kadın milletvekilleri basın açıklaması yaparak Lütfü Türkkan’a yüklendi. Vekillerin sözcüsü AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu oldu.

Kocaeli Haber- AK Partili

Kocaeli Haber- AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Böyle bir gündemle milletimizin huzurunda çıkmış olmaktan büyük bir üzüntü duyduğumu ifade etmek isterim. Milletin ihtiyaçları ve talepleri üzerinde konuşmalı ve tartışılmalı ve çözüm üretmek gerekiyor. Ne yazık ki böyle alçak ve menfur bir saldırı hakkında sizlerle üzülerek basın açıklaması yapmak zorunda kalıyoruz

KAÇAK ÇİFTLİĞİ HATIRLATTI

Kocaeli’nde kaçak çiftliğinde bulunan 29 binanın yıkımı sırasında, sizler gibi haber yapmak için görev başında bulunan bir gazeteci arkadaşımızı akrabalarının da içinde olduğu kişilerce dövülmesine ve hastanelik edilmesine, dronu ve kamerasının kırılmasına hep birlikte şahit olmuştuk. Diğeri ise hukuki sürecin başladığı Ziraat Bankası’ndan çektiği ve ödemediği 36 milyon dolarlık kredi ile gündeme gelmişti kendileri. Bir diğeri ise Genel Kurulu izlemeye gelen bir şehit babasına kıyafeti sebebiyle ‘burada ne işi var’ diyerek adeta kovan bir tweet atmasına ve sonra silmesine şahit olmuştuk.

DİYET ÖDEMEKTEN Mİ KORKUYORSUNUZ

HDP il binasının önünde 700 gündür evlat nöbeti tutan annelere bir anne bir kadın genel başkan olarak hala neden gitmediniz? İttifak zincirinin son halkası olarak gizli ortağınız HDP’den mi çekiniyorsunuz? İttifak zincirden kopmak, ya da oturduğunuz o koltukların diyetini ödemekten mi korkuyorsunuz? Bu milletin milliyetçi ablası, bacısı iseniz eğer; şehitlerimize ve bacısına yapılan bu aşağılık tutuma sizin alışık olduğumuz tepki modelinizle neden icabet etmiyorsunuz? Bu zatı bu kadar korumanızın kollamanızın altındaki sebepler nedir? Yoksa Demirtaş’ın kahvaltı teklifini kabul etme gafletinde bulunarak deşifre olduğunuz HDP ortaklığının üstünü mü örtmek istiyorsunuz?” dedi.