Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- AK Partili Tutuştan CHP’li Çakır’a övgü

Kocaeli Haber- İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yönelik eleştirileriyle gündemde olan İzmit Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, CHP’li Nejat Bayhan’dan övgüyle bahsetti

Kocaeli Haber- İzmit Belediye

Kocaeli Haber- İzmit Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, sık sık İzmit Belediyesi İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yönelik eleştirileriyle gündem oluyor. Tutuş bu kez, son üç aydır meclis oturumlarına katılmayan Fatma Kaplan Hürriyet’in yerine meclisi yöneten Necat Çakır’a övgüde bulundu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Tutuş, “İzmit Belediyesinin, 410 milyon TL olarak onayladığımız 2022 yılı bütçesi, ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun. Emeği geçen tüm grupların meclis üyelerine teşekkür ederim. Ayrıca üç aydır meclis toplantılarımızı yöneten, CHP Grup Başkanvekili Necat Çakır abimize; Hiçbir grubun meclis üyelerini germeden, herkese eşit konuşma hakkı tanıyan, kavgayı değil sükunet ve diyaloğu önceleyen, mikrofon adaleti ve meclise katmış olduğu pozitif hava için de teşekkür ederim…” dedi.