Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Cezaevi personelinin sorunları TBMM gündeminde!

Kocaeli Haber – Türkiye genelinde cezaevlerinde çalışan binlerce personelin yaşadığı sıkıntılar CHP tarafından TBMM gündemine taşındı. İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç cezaevlerinde çalışan personelin sorunlarını bakan Gül’e sordu.

Kocaeli Haber – Türkiye

Ugur ENC min e1623645972212Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç cezaevlerinde çalışan personelin sorunlarını meclis gündemine taşıdı. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı’na bir soru önergesi sunan Kılıç cezaevi çalışanlarının sorunlarıyla ilgili bir iyileştirme çalışması yapılıp yapılmadığını sordu. Kılıç’ın Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün cevaplaması istemiyle sunduğu soru önergesine henüz bir cevap gelmedi.

CEZAEVİ SÖZLEŞMELİ PERSONELİ KADROYA GEÇECEK Mİ?

Cezaevi çalışanlarının sorunları ile ilgili soru önergesinde şu ifadeler yer alıyordu: “İnfaz koruma memurlarının ve cezaevlerinde çalışan diğer personellerin sorunlarının tespit edilebilmesi için bugüne kadar bir çalışma yapılmış mıdır, bununla ilgili rapor hazırlanmış mıdır? İnfaz koruma memurlarının ve cezaevlerinde çalışan diğer personellerin çalışma koşulları ve özlük haklarının iyileştirilmesi için bir çalışma yapılmakta mıdır? Cezaevlerinde çalışan sözleşmeli personellerin kadroya dahil edilmesiyle ilgili bir çalışma var mıdır?”

Türkiye genelinde cezaevlerinde çalışan binlerce personelin yaşadığı sıkıntılar CHP tarafından TBMM gündemine taşındı. İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç cezaevlerinde çalışan personelin sorunlarını bakan Gül’e sordu.