Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- CHP Kocaeli, Fikret Hocaoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu!

Kocaeli Haber- AK Parti’li meclis üyesi Fikret Hocaoğlu’nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik yaptığı paylaşımlarla ilgili CHP Kocaeli İl Örgütü suç duyurusunda bulundu

Kocaeli Haber- AK Parti’li

Kocaeli Haber- CHP Kocaeli İl Örgütü geçtiğimiz gün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik AK Parti’li meclis üyesi Fikret Hocaoğlu’nun yaptığı paylaşımla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Adliye önünde basın açıklaması yapan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı şu ifadeleri kullandı: “AKP Meclis üyesi olan Fikret Hocaoğlu yaptığı sosyal medya paylaşıma istinaden Muharrem Tutuş ve Fikret Hocaoğlu’na  suç duyurusunda bulunduk . Biz barış içinde yol yürümek isterken yarın bu sokaklarda yan yana geleceğiz. Yan yana geleceğimiz zaman utanacağımız hiçbir şey söylememeliyiz. Dikkat ederseniz biz göreve geldiğimiz süreden beri takipteyiz.

HAKARET ETME HAKKINI VERMEZ

Ben muhalefet partisi İl Başkanı olarak salona girerken güvenlik görevlileri tarafında içeri alınmak istemedik. İlk defa gittiğimiz bir yer değil. Bu tutumu hiç hoş karşılamıyorum.

İSTİFAYA DAVET

Kemal beyi sevmeyebilirsin ama hakaret hakkını sana kimse vermez Recep beyi sevmeyebilirsin ama hakaret etme hakkını sana kimse vermez. Sayın Hocaoğlu’nu istifaya çağırıyorum.”