Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber-CHP Kocaeli, Mersin mitingine gitti

CHP ‘acil erken seçim’ çağrısıyla meydanlara indi. İlk miting, Mersin’de yapıldı. CHP Kocaeli İl Örgütü de Mersin’e çıkarma yaptı.

CHP 'acil erken seçim'

Kocaeli Haber-Hayat pahalılığı her geçen gün kendisini daha fazla hissettirirken, ana muhalefet partisi CHP ‘acil erken seçim’ çağrısıyla meydanlara indi. İlk miting, Mersin’de yapıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ceketini çıkararak AKP’ye “Ey Saray, geliyor gelmekte olan” diye seslendiği mitinge CHP Kocaeli de çıkarma yaptı. Hayat pahalılığı her geçen gün kendisini daha fazla hissettirirken, ana muhalefet partisi CHP ‘acil erken seçim’ çağrısıyla meydanlara indi. İlk miting, Mersin’de yapıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ceketini çıkararak AKP’ye “Ey Saray, geliyor gelmekte olan” diye seslendi.

ÇIKARMA YAPTILAR

Kılıçdaroğlu mitingde iktidara geldiklerinde tüm sorunları çözeceklerini yineledi. Yaklaşık 40 bin kişilik miting alanının tamamen doldu. CHP Kocaeli İl Örgütü de Mersin’deki mitinge çıkarma yaptı.

BİR ARAYA GELDİLER

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ve il yönetimi ile birlikte çok sayıda kişi Kocaeli’den Mersin’deki mitinge çıkarma yaptı. İl Başkanı Harun Yıldızlı ve ekibi, çok sayıda ilden yöneticilerle bir araya gelerek istişare etme fırsatı buldu.