Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- CHP’liler Ankara’ya çıkarma yapacak!

Kocaeli Haber- CHP Kocaeli İl Örgütü yarın tam kadro Ankara’da olacak. İl başkanı Harun Yıldızlı ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in eşlik edeceği yüzlerce partili CHP Grup Toplantısı’nda Kemal Kılıçdaroğlu’nu dinleyecek.

Kocaeli Haber- CHP Kocaeli

Kocaeli Haber- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü yarın Ankara’ya gidecek. CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve il kadın ve gençlik kolu başkanlarının katılımıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gidecek olan CHP’lilere İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de eşlik edecek. CHP’liler grup toplantısında gündeme dair açıklamalar yapacak olan genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu dinleyecek.

KILIÇDAROĞLU’NU DİNLEYECEKLER

CHP Kocaeli Milletvekili, TBMM Başkan Vekili Haydar Akar ile Tahsin Tarhan’ın karşılayacağı CHP’lilerin Akar’ın makamını ziyaret etmesi, grup toplantısının ardından ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM’de yer alan çalışma ofisinde hatıra fotoğrafı çektirmesi bekleniyor. Yarın sabah erken saatlerde Ankara’ya hareket edecek olan CHP’lilerin ziyaretlerin ardından akşam saatlerinde kentimize geri dönmesi bekleniyor.