Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber: Cumhur İttifakı’nda mesafe yok!

MHP Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz’ün oğlu Mehmet Öksüz’ün düğün törenine katılan MHP’liler ve AKP’liler, Koronavirüs tedbirlerini gevşetti. Düğünde sosyal mesafeye dikkat edilmedi.

MHP Karamürsel İlçe Başkanı

SEBO min 5Koronavirüs salgınında güncel tablodaki vaka sayılarında artış sürüyor. Özellikle Kurban Bayramı sonrası artan düğün ve nişan merasimlerinde Koronavirüs salgının yayılmasına sık sık rastlanıyor. Bakanlık, düğün sürelerini 2 saate kadar indirdi. Birtakım tedbirler alınsa da düğünlerde sosyal mesafeler korunamıyor. Bu da bulaşma riskini artırıyor.

CUMHUR İTTİFAKI ORADAYDI

MHP Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz’ün oğlu Mehmet Öksüz, dün dünyaevine girdi. Karamürsel’de gerçekleştirilen düğüne AKP ve MHP’lilerin yoğun ilgisi vardı. Cemiyete; MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP ilçe başkanları, AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AKP ilçe başkanları, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Avukat Yunus Emre Kurt ve çok sayıda isim katıldı.

MASKE VE MESAFE YOK

Düğün fotoğraflarında Cumhur İttifakı birlikteliği bir kez daha görüldü. Ancak bu birliktelikte sosyal mesafe ve maske kuralları hiçe sayıldı. İl başkanları ve ilçe başkanları aynı masa etrafında yakın bire şekilde maskesiz oturdu. Yine hatıra fotoğraflarında da bu tablo değişmedi.

HABER YORUM

Birçok basın açıklamasında vatandaşlara çağrıda bulunan siyasilerin kalabalık cemiyetlerde maske ve mesafe kurallarına uymamaları vatandaşlar tarafından da hoş karşılanmıyor. Kocaeli’de siyasetçiler, hem kendi sağlıkları hem de aileleri ve yakınlarının sağlığı için bu tip cemiyetlerde maske ve mesafe kuralına daha dikkat etmeli. Aksi halde Koronavirüsün yayılmasında taşıyıcı olabileceklerini unutmamalılar.

 

mhp karamursel dugun kocaeli

mhp karamursel cetin oksuz dugun

mhp dugun karamursel