Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında Lütfü Türkkan’a yüklendi!

Kocaeli Haber-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan kritik Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Toplantı 3 saat 40 dakika sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası şehit yakınına küfreden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a yönelik konuştu.

Kocaeli Haber-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

Bakanlar Kurulu Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirildi. Yaklaşık 3 saat 40 dakika süren toplantı sona erdi.

İNSANLIĞA SIĞMAZ

Önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, şehit yakınına küfreden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ı da unutmadı. Erdoğan, “Bingöl’de şehit yakınına yapılan edepsizliğini de aynı alçak zihniyetin tezahürü olarak nitelendiriyorum. Neresinden tutsanız terbiyesizlik, saygısızlık, alçaklık olan bir skandalla karşı karşıyayız. Kardeşinin gencecik bedeni PKK terör örgütü tarafından parçalanan şehit yakınını onun namusuna, bacısına en ağır küfürleri yaparak bastırmaya çalışması insanlığa sığmaz.

İHRAÇ EDİLMESİ GEREKİR

Şehitlik makamının değerini kavrayamamış olmasının ötesinde, milletvekili sıfatına da o kutlu çatının altında bir dakika durmaya hakkı yoktur. Partisinin grup başkanvekilliğinden ayrılması, bu iş için bir çıkış yolu değildir. Artık sözde milletvekili olan bu kişinin parlamento çatısı altında yeri olmaması lazım. Kaldı ki başında bayan bir kadın genel başkanın olduğu bu partide bir şehidin bacısına küfredilmesi karşısında buna tahammül etmemesi ve kesinlikle bu zatı partisinden ihraç etmesi gerekir.

36 MİLYON DOLAR BORÇ VE DEVLET ARAZİLERİNİN İŞGALİNİ DE HATIRLATTI

Duruş bu olması gerekir. Ne yazık ki başkan yardımcılığından ihraç etmişler. Kimi kandırıyorsunuz. Geçmişi benzer çok edepsizliklerle dolu bu siyasetçi müsvettesi sadece bir kamu bankası olan Ziraat Bankası’na 36 milyon dolar borcu olan ve henüz borcu temizleyememiş olan bu kişi aynı zaman Kocaeli’de devlete ait arazileri işgal etmiş ve orada ciddi sıkıntılar yaşanmıştı.”