Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Darıca Belediye Başkanı Bıyık’tan anlamsız kıyaslama

Kocaeli Haber- Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Türk savunma sanayi için önemli bir gelişme olan Bayraktar Akıncı TİHA’yı tanıttı. AK Partili troller ise CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3. Ahmed Çeşmesi’ndeki fotoğrafıyla Erdoğan’ı yan yana koyarak kıyasladı. Bu anlamsız kıyaslamayı yapanlardan biri de Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık oldu.

Kocaeli Haber- Cumhurbaşkanı Erdoğan,

Sebahattin AydınKocaeli Haber – Türk savunma sanayi için önemli bir gelişme olan Bayraktar Akıncı TİHA, bugün tanıtıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla tanıtımı yapılan TİHA, savunma sanayinin yeni gözdesi olacak. Bu önemli projeye, Erdoğan imza atarak poz verdi. AK Partililer, gün boyu bu fotoğrafı paylaştı.

TROLLER BOŞ DURMADI

Bilindiği gibi özellikle Twitter’da binlerce kişiden oluşan trol ordusu bulunan AK Parti’liler, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3. Ahmed Çeşmesi’ndeki fotoğrafla, Erdoğan’ın TİHA başındaki fotoğrafını yan yana koyarak akılcı kıyaslamadan uzak bir kıyaslama yaptı.

BELEDİYE BAŞKANI DA TROLLERLE AYNI KAFADA

 Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da aynı kıyaslamayı yaparak, “Gazoz olma efsane ol” notuyla Erdoğan ve Kılıçdaroğlu’nu paylaştı. Biri devlet projesi diğeri belediye projesi olan bu iki uç örneğin kıyaslanması şaşırttı. Bu sığ bakış açısına Kocaeli’den bir belediye başkanının da pirim vermesi dikkat çekti.