Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Erenkaya’cı Tevfik Mayda herkesi genel merkeze şikayet etmiş!

Kocaeli Haber – CHP Kartepe İlçe Başkanı Tevfik Mayda, il başkanlığı seçimlerinin hırsını üstünden atamadı. Harun Yıldızlı’nın rakibi Hikmet Erenkaya’ya destek veren ve seçimin kaybedeni olan Mayda, geçtiğimiz hafta genel merkeze gidip herkesi şikayet etmiş. Mayda’ya prim veren, destek olan kimse çıkmamış.

Kocaeli Haber – CHP

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) en zayıf ilçesi olarak görülen Kartepe’de neredeyse bütün olumsuzlukların sebebi ilçe başkanı Tevfik Mayda olarak görülüyor. İl seçiminde Harun Yıldızlı’nın rakibi Hikmet Erenkaya’yı destekleyen, seçimi kaybettikten sonra kuyruk acısını büyük bir yara olarak 2 yıldır taşıyan Tevfik Mayda kişisel hırslarını parti görevlerine de yansıtıyor. CHP Kartepe İlçe Örgütü üyelerinin büyük bölümünün tepki gösterdiği Tevfik Mayda sadece birkaç kişi ile siyaset yapmaya çalışıyor.

SİYASET ÜRETMEK YERİNE ŞİKAYET EDİYOR

İlçe binasının çoğu günler kapalı olduğu Kartepe ilçe örgütünde yeni bir yönetim talebi uzun süredir devam ediyordu. CHP İl Yönetim Kurulu sonunda düğmeye basma kararı aldı. Çalışmayan, çalıştırmayan ve sürekli olarak il kongresinin hırsıyla il yönetimi aleyhine siyasi çalışma yürüten Tevfik Mayda konusunda bardağı taşıran damla geçtiğimiz hafta Ankara’ya CHP Genel Merkezi’ne giderek herkesi şikayet etmesi oldu. Kocaeli’de siyaset üretmek yerine Ankara’da dert yanmayı tercih eden Tevfik Mayda’nın kısa süre içerisinde görevden alınması bekleniyor.