Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Fikret Hocaoğlu geri adım attı!

Kocaeli Haber – İzmit Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu’nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yaptığı paylaşım büyük tepki çekince paylaşımı kaldırdı.

Kocaeli Haber - İzmit

Kocaeli Haber -İzmit Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu, sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında büyük tepki çeken bir paylaşım yapmıştı. Bu paylaşım üzerine sert tepki gösteren CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı suç duyurusunda bulunacağı açıklamıştı. Yaşanan bu gelişmelerinden ardından geri adım atan Hocaoğlu, Kılıçdaroğlu ile ilgili yaptığı paylaşımı kaldırdığını duyurdu.

AÇIKLAMA YAYINLADI

Hocaoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açık ve aleni 30 milyon AK Parti seçmenini milli olmamakla suçlayan açıklamasına bir benzetmeyle yaptığım eleştirim görüyorum ki, şehit bacısına küfür edenlere sessiz kalan, ülkesinin iç işlerine karışmak isteyen büyükelçileri pohpohlayan, ülkesinin çıkar ve menfaatlerini savunmak yerine Pyd ve Pkk’nın teşekkürleriyle avunan anlayış tarafından farklı amaçlar için kullanılmak istenmektedir. Kürdistan diyenler karşısında sus pus kalıp, sadece benim tek başıma yaptığım açıklamaya cevap vermek için sıraya girenleri daha fazla sevindirmemek, bu paylaşımımdan dolayı görüşü ne olursa olsun samimi duyguları rencide olanları daha fazla üzmemek adına bu paylaşımımı kaldırmış bulunmaktayım. Kamuoyuna saygılarımla duyurulur.”