Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Flaş iddia: Lütfü Türkkan 320 milyon TL’yi batırdı mı?

Kocaeli Haber- İYİ Parti`li Lütfü Türkkan’ın Ukrayna ve Gebze’deki fabrikaları ve çiftlikleri için kamu bankalarından çektiği 36 milyon dolarlık krediyi batırdığı iddia ediliyor. Haberler, ulusal basında da yer aldı.

Kocaeli Haber- İYİ Parti`li

Kocaeli Haber- İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan‘ın Ukrayna ve Gebze’deki fabrikalarına ve çiftliklerine Türkiye, Karadağ ve Kazakistan‘daki Ziraat Bankaları aracılığıyla kullandığı toplam 36 milyon dolar (Türk parasıyla yaklaşık 320 milyon TL) krediyi batırdığı iddia edildi.

LÜTFÜ TÜRKKAN ZİRAAT BANKASI KREDİLERİNİ ELEŞTİRMİŞTİ

Akşam Gazetesi’nin haberine göre; Ziraat’in Lütfü Türkkan’ın batık kredileri nedeniyle icra takibi başlatacağı belirtiliyor. Lütfü Türkkan, FoxTv’de katıldığı bir yayında, özellikle Ziraat Bankası başta olmak üzere kamu bankalarında kredilerin yüzdürülerek iş dünyasının ayakta tutulmaya çalışıldığını ve bu kredilerin kamu bankalarının sırtına vurulan yük olduğunu ifade etmişti.

KAMU BANKALARINA YÜK

Türkkan’ın kendi şirketleri için bir kamu bankası olan Ziraat’ten aldığı aldığı kredileri batırması, kendi ifadesiyle “kamu bankalarının sırtına yük” oluşturduğu şeklinde yorumlandı.

Lütfü Türkkan kanadından bu iddialara ilişkin bir cevap gelmediği görüldü.