Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Gelecek Partisi esnafa sahip çıkıyor!

Kocaeli Haber – Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır pazartesi günü basın toplantısı düzenliyor. Toplantı lüks bir otelde değil, İzmit’in merkezinde, kent esnaflarının bulunduğu Belsa Plaza’da yer alan 20 yıllık işletme Kilim Kafe’de.

Kocaeli Haber - Gelecek

Kocaeli Haber – Kocaeli’de son dönemde yeni il başkanı Serap Çakır’la birlikte büyük bir ivme yakalayan Gelecek Partisi pazartesi günü basın toplantısı düzenliyor. Gebze bölgesinde geniş bir kitle tarafından tanınan, bağımsız belediye başkan adaylığı ile hatrı sayılır bir kitleye ulaşan Serap Çakır bir süre önce Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı olarak atanmıştı. İl başkanlığı ile birlikte saha çalışmalarına hızla başlayan Serap Çakır 8 Kasım Pazartesi günü kent basınıyla bir araya gelecek.

KENT ESNAFINA DESTEK İÇİN…

Serap Çakır’ın basın toplantısı ile Gelecek Partisi Kocaeli İl Teşkilatı kentimizde basınla ilk defa bir araya gelecek. Toplantı pek çok siyasi partinin yaptığı gibi beş yıldız lüks bir otelde gerçekleştirilmeyecek. Corona virüsü pandemisi nedeniyle zor günler geçirn kent esnafına sahip çıkmak isteyen Gelecek Partisi toplantısını İzmit’in merkezinde, kent esnaflarının bulunduğu Belsa Plaza’da yer alan 20 yıllık işletme Kilim Kafe’de gerçekleştirecek. Gelecek Partisi’nin önümüzdeki günlerde farklı toplantılarını farklı kent esnafları ile birlikte sürdürmesi bekleniyor.