Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber: Hep birlikte el açtılar

Kocaeli’de siyaseten bir araya gelmeyen AKP, MHP, CHP ve İYİ Parti il başkanları bugün Namazgah Şehitliği’nde yan yana aynı dua için el açtı.

Kocaeli'de siyaseten bir araya

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri bu sabah gerçekleştirilen resmi törenle başladı. İzmit Kültür Tepesi’nde yer alan Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan törenlere Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, askeri erkan, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı. Koronavirüs nedeniyle katılımlarda yoğunluk olmadığı gözlendi.

BAYRAMLAR BİR ARAYA GETİRDİ

Buradaki törenin ardından Bağçeşme’de bulunan Namazgah Şehitliği’ne gidildi. Namazgah Şehitliği’nde siyaseten hep karşı karşıya olan AKP-MHP bloğu ve CHP-İYİ Parti bloğu aynı duaya “amin” dedi. İktidar ve muhalefeti sadece milli bayramların bir araya getirmesi dikkat çekti.

YAN YANA BÖYLE DURDULAR

AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir Namazgah Şehitliği’nde yan yana böyle görüntülendi.

akp chp iyi parti mhp kocaeli