Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- İYİ Partililer Gölcük’teki sorunları dinledi

Kocaeli Haber- İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı saha çalışmalarını sürdürüyor. İYİ Partililerin son durağı Gölcük oldu. İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan ve il başkanın Şanbaz Yıldız Gölcük esnafını ziyaret ederek dertlerini dinledi.

Kocaeli Haber- İYİ Parti

Kocaeli Haber- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir süre önce memleket gezilerini başlatmış ve yurdun dört bir yanında il ve ilçe ziyaretleri yaparak vatandaşla önemli bir bağ kurmuştu. Genel başkanın yurt ziyaretlerini Kocaeli’de mahalle mahalle uygulamaya alan İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı da 12 ilçede sahaya inerek erken seçim hazırlıklarına başladı. Mahalle mahalle dolaşarak vatandaşın ve esnafın sıkıntılarını dinleyen İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı, İYİ Parti’nin sorunların çözümü için hazır olduğunu anlatıyor.

ÖNCE İSTİŞARE SONRA SAHA ÇALIŞMASI

İYİ Partililer saha çalışmaları için bu defa Gölcük’teydi. İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü  Türkkan, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve ekibi Gölcük’te vatandaşların sorunlarını dinledi. Ziyaret öncesinde Gölcük ilçe binasında partililerle istişare toplantısında bir araya gelen Yıldız ve Türkkan yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı’dan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Yıldız ve Türkkan daha sonra mahalle ziyaretlerine başladı.

SORUNLAR MECLİSE TAŞINANCAK

İYİ Paritliler ilk olarak yakın zamanda oğulları Barış’ı kaybeden Fevzi ve Songül Şen ailesini ziyaret etti. Şen ailesinin Gölcük İhsaniye Mahallesi’ndeki evlerine konuk olan İYİ Partililer acılı aileye başsağlığı dileklerini iletti. Taziye ziyareti sonrasında elim bir kaza sonucu omuriliği zarar gören ve yaşamını akülü sandalyede sürdüren Ümmet Ali Cesur ve ailesini de unutmayan İYİ Partililer daha sonra Gölcük ilçe merkezinde esnafları dolaşarak sıkıntılarını dinledi. Esnafın sorun ve taleplerini yerinde dinleyen milletvekili Lütfü Türkkan, notlarını alarak TBMM’de bu konuları dile getireceğini ifade etti.

TÜRKİYE’DE ORTA DİREK KALMADI

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız Gölcük ziyareti sonrasında kısa bir açıklama yaparak yaşanan sıkıntılara dikkat çekti. Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemiz çok zor bir pandemi süreci yaşamaya devam ediyor. Bir yandan da büyük bir ekonomik kriz sürüyor. Türkiye’de orta direk diye bir şey kalmadı. Bir kısım, özellikle iktidara yakın bir kısım milyonluk ihaleleri götürerek karnını doyuruyor. Çok büyük bir kısım ise açlıkla mücadele ediyor. Bugün Gölcük’te, işçisine aylığını ödeyemediği için yüzü kızaran esnafımızı gördük. Evine ekmek götüremediği için başını önüne eğenleri gördük. Onurlu insanların yaşadıkları sıkıntılara tanık olduk.

DERT YOKSULLUK, SEBEP İKTİDAR

Gölcük’te esnaf kan ağlıyor. Kendi zaten bitmiş, mağdur olmuş durumda. Ancak başkalarını da mağdur ettiği için yüzü düşüyor. Bir esnaf çalışanının aylığını ödemekte zorlandığı için utanırken, 80 milyonluk Türkiyemizi yönetenler vatandaşları yoksulluktan intihar edecek duruma gelirken en ufak bir utanma belirtisi göstermiyor. Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu en temel dert yoksulluk. Bu derdin sebebi mevcut iktidar, Ak Parti’dir. Bu derdin çözümü de sandıktadır, erken seçimdedir. İYİ Parti teşkilatları ilk seçimde Türkiye’yi yeniden hak ettiği refah seviyesin kavuşturmak için göreve hazırdır.

Kocaeli Haber IYI Partililer Golcukteki sorunlari dinledi 2 Kocaeli Haber IYI Partililer Golcukteki sorunlari dinledi