Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- İzmit Kaymakamı’ndan MHP İzmit’e ziyaret

İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya

Kocaeli Haber- Geçtiğimiz haftalarda MHP İzmit İlçe Başkanı olarak atanan Kemal Okur’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri aralıksız sürüyor. Yeni yönetimini de oluşturduktan sonra tebrikleri kabul eden İlçe Başkanı Kemal Okur’u bugün de İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ziyaret etti. MHP’liler, geçtiğimiz haftalarda yönetimi ve meclis üyeleri ile beraber İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya’yı makamında tanışmak ve hayırlı olsun demek üzere ziyarette bulunmuşlardı.

“HAYIRLI OLSUN” DEDİ

MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya’yı ilçe binası girişinde karşılayarak makama kadar eşlik etti. Hoş sohbet içinde geçen ziyarette Yusuf Ziya Çelikkaya, “MHP İzmit ilçe Başkanlığı görevine atanan Kemal Okur kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum. Bugün de kendisini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennimizi iletmek istedik” dedi.

ZİYARET SEVİNDİRDİ

MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur ise, “Ziyaretlerinden dolayı sayın kaymakamımıza şükranlarımızı arz ediyorum. Bu ziyaret bizleri oldukça mutlu etmiştir” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Haber Izmit Kaymakamindan MHP Izmite ziyaret 2 Kocaeli Haber Izmit Kaymakamindan MHP Izmite ziyaret