Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Kartepe Mutlu Şehir Kocaeli’nin kapsama alanı dışında mı kalıyor?

Kocaeli Haber – Ak Parti’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Kartepe Danışma Meclisinde, İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’ın partililerle organize hareket ederek açtırdığı pankartla muhalefete illet imasında bulunmasından sonra İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel’den cevap geldi.

Kocaeli Haber - Ak
Kocaeli Haber – Ak Parti’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Kartepe Danışma Meclisinde, İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’ın partililerle organize hareket ederek açtırdığı pankartla muhalefete illet imasında bulunmasından sonra İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel’den cevap geldi. Tamyüksel sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yapılanın çocukluk olduğunu, asıl Test sorularının kendilerince sorulacağını belirtti.

GÜÇTEN KAYNAKLANAN ŞIMARIKLIK

Yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a da seçildiği günden bu yana kullandığı “Mutlu Şehir Kocaeli” sloganı üzerinden göndermede bulunan Tamyüksel. “Kartepe kapsama alanınızın dışında mı kalıyor” diye sordu. İktidar partisi mensuplarının sahada olmadığını, vatandaştan kopuk olduklarını belirten Tamyüksel açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “İktidar Partisi yöneticileri ve mensupları, Kartepe’nin sorunları ile ilgilenmek, vatandaşa dokunmak yerine, 20 senelik iktidarın verdiği güçten kaynaklanan şımarıklıkla, çocukça açıklamalar yaparak eğlenmeyi tercih ediyorlar.

SALONU KİM SÜSLEDİ?

Sayın Büyükakın demiş ki, sadece şu ön sıra gitse onların toplantı salonunu doldurur; sayın Büyükakın’a sormak lazım; salondakilerin kaçı belediyelerinizin personeliydi? Menemen Belediyesi’nin yaptığı gibi; toplantıya gelene yanında kaç kişi getirmek zorunluydu? Sizce gemiyi ilk önce ön sıradakiler mi terkedecek? Yoksa arkadakiler mi? Gelelim pankart açanlara; övündükleri üye sayısının kaçta kaçını kendileri yapmışlar?  Veya gerçekleştirdikleri danışma meclisinin süsleme ve bayraklama işlerini kendileri mi yoksa belediye çalışanları mı yapmış? Bugüne kadar Kartepe’nin hangi sorununu dile getirmiş veya çözümüne katkı koymuşlar?

2 PARK, 2 KAFETERYA İLE HİZMET OLMAZ

Bir laf var; işi olan işiyle, boş insan kişiyle uğraşır derler. Ayarlarınızı bozduğumuzu biliyoruz lakin, Bırakın  kişiler üzerinden Kripto FETÖ’cü gibi yaptığınız mücadelenizi bir kenara. Kartepe ve Kartepelinin bu boş işlere karnı tok. Kartepe’li hizmet bekliyor, bir kez olsun onları dinlemenizi bekliyor. Seçim öncesi Metro ve Tramvay sözü verip, daha sonra Kartepe’de bir okulun bahçesini düzenlemekle, iki tane parkın otunu temizleyip, 50 m2’den iki tane kafeterya yapmakla Kartepe’ye hizmet ettik diyemezsiniz. Hani Kartepe Üniversitesi? Aksine, Arslanbey’den bölümler, İstasyon’dan koca okul gitti. Hani Hastane? Hastane yok, üstüne üstlük 24 saat esasıyla çalışan poliklinik’in çalışma saatleri bile kısaldı.

BÜYÜKAKIN DİKKAT ETSİN

Hani Adliye? Hani Turizm Master Planı? Hani Uluslararası ve Ulusal Klüpleri ağırlayacak düzeyde Kamp ve Gençlik Merkezi? Hani Teleferik? Teleferiğe Otopark yapmak için kamulaştırma kararı alıyorsunuz, kamulaştırma kararı aldığınız yerde vatandaş ruhsatlı iskanlı bina yapıyor, haberiniz yok.. İş bilmezliğinize mi yanalım yoksa kamuyu uğratmak üzere olduğunuz zarara mı? Asıl test şimdi başlıyor… Sayın Büyükakın, Sayın Ellibeş’i teleferiğe bindireceğini söylemiş. Dikkat etsin de, bu kadro kendisini önceki başkan gibi belediye otobüsüne bindirip evine göndermesin.”