Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Ketenceler’e verilen sözler tutulmadı

İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel ve ekibi, Kartepe Ketenceler’e gitti. İYİ Partililer, Ketenceler’e verilen sözlerin tutulmadığını söyledi.

İYİ Parti Kartepe İlçe

Kocaeli Haber – İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel ve ekibi, dün akşam Ketenciler Mahallesi’ndeydi. Yaşanan ekonomik kriz ve Pandemi dolayısı ile geçim sıkıntısı yaşayan Kartepelilere nesef olabilmek adına, topladıkları kırtasiye malzemesi , gıda ve kıyafet gibi yardım malzemelerini bizzat dağıtarak Vatandaşlarla sohbet etme imkanı da bulan İYİ Partililer, Kartepe’nin her mahallesinde benzer sorunlarla karşılaştıklarını, Vatandaşın artık hamaset kokan siyasetten ise hizmet ve sorunlarına çözüm aradığını belirttiler.

EKONOMİK KRİZ

Ketenciler Meydanı’nda kendilerini misafir eden mahalleli ile sohbet eden İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel; “Bugün buraya Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener hanımefendinin selamını getirdik. Malumunuz Ülkemiz ve beraberinde Kartepemiz, ekonomik krizin derin etkileri ile boğuşmakta. Bu nedenle bizde elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi ailelerimizle imkanlarımızı paylaşmaya çalışıyoruz. Gücümüzün yettiği, elimizin ulaştığı her noktada da vatandaşlarımızın yanında olmaya, İYİ’liği paylaşmaya, dertlerini dinleyip çözüm yollarını aramaya devam edeceğiz.” dedi.

NOT ALDI

Mahallelinin şikayetleri ve isteklerini de not alan İlçe Başkanı Tamyüksel “Değerli hemşerilerim; biz Kartepe’mizin her mahallesini gezdik, süreklide sahadayız. Geçtiğimiz günlerde sayın Kocaman’a teşekkür de ettik. Dedik ki; Sn.Başkan’ı tebrik ediyoruz, adaletli davranmış. Bir mahallede hizmet etmiyor iken, diğerine hizmet etmemiş. Adaletin gereği, 2,5 senedir Kartepe’de hiçbir hizmet yapmamış dedik. Latife ediyoruz sandılar. Aslında biz gerçeği beyan ettik. İşte şimdi Ketenciler mahallemizdeyiz. Sizleri dinliyoruz.

VERİLEN SÖZLER NE OLDU?

  • Mahalleye yapılacağı söz verilen spor sahası harfiyat döküm sahası olmuş.
  • Üzerine konulan tabela ile 2018’de yapılmış gibi gösterilen lakin halen tamamlanamayan Çocuk parkı diye yapımına başlanan yer, sokak hayvanlarının barınağı haline gelmiş. Yol kenarında olan bu yerde bırakın alanın tamamlanmasını, güvenlik için yola set dahi konulmamış.
  • Mahallelinin kendi imkanları ile yaptıkları ve yerine yenisini yapacağız diyerek yıkılan Mahalle Konağından zaten haber dahi yok
  • Her sokakta en az 3-4 tane altyapı çalışması için kesilmiş ama sonrasında yama atılmamış durumda olan yollarımız var
  • Ve aynı Avluburun mahallemizde olduğu gibi, Ketenciler mahallemizdede kanalizasyon, geliyor dere kenarında ki toplama alanı olarak kullanan havuzda birikiyor. Taştığında ise dere ile birlikte denize gidiyor.
Sene 2021 olmuş, Kartepemiz ; Sanayisi, Havaalanı ve Lojistik Üsleri ile birlikte Kültürü, Sanatı, Sporu ve Turizmi konuşacak iken halen daha Belediyenin en küçük hizmetleri dahi yapmadığını konuşuyor ise, bu yönetime oy veren veya kazanmasını sağlayan herkesin şapkasını önüne alıp düşünmesi gerekir. Kartepe; potansiyeli yüksek bir ilçe, yeter ki yönetenler, yönettikleri yörenin derdi ile dertlensinler.” dedi.