Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Kocaeli Ülkü Ocakları’nda başkan Abdülkadir Özdemir

Kocaeli Haber – Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım katılımları ile Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı açıklandı. Kocaeli Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir oldu.

Kocaeli Haber - Ülkü

Kocaeli Haber – MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatı üzerine MHP Kocaeli İl Başkanlığı görevine Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Kurt geldi. Bugün Kocaeli Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım katılımları Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanını duyuruldu. Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un yerine Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı olarak atanan Kandıra Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir oldu. MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’u makamında ziyaret eden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’a hediyeler taktim edildi. Yıldırım’a Kurt tarafından belli sayılarda üretilen cam kılıç ve Kocaelispor forması hediyesi takdim edildi.

OCAKLARIMIZDA ÇOK KALİTELİ BİR GENÇ NÜFUS YETİŞMEYE BAŞLADI

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sözü alarak; “Kocaeli Başkanlığı atamasından sonra, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanlığı atamasını da gerçekleştirdik. İnşallah bundan sonra eski Ocak Başkanımız Yunus Emre Kurt, bizi partimizde temsil ederek Milliyetçi Ülkücü Hareketi’n bayrağını dalgalandırmaya devam edecek. Bugün Ocağımıza geldikten sonra ciddi anlamda genç bir nüfusun bizlere karşıladığını gördük. Bundan da büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Artık aileler çocuklarını getirip ocağa teslim ederek; devletine ve vatanına faydaları birey olsun istiyorlar. Ocaklarımızda çok kaliteli bir genç nüfus yetişmeye başladı.

Koccaeli Ulku OcaklariBAĞIMLILIK İLE MÜCADELEDE OCAKLAR EN ÖN SAFTA

Eğitimlerimiz, sosyal faaliyetlerimiz ve dini değerlerimizin öğretilmesi üzere gençlerimize önemli bir eğitimden geçiyoruz. Bir taraftan bağımlılık ile mücadelede Ülkü Ocaklarımız en ön safta mücadelesini devam ettirmektedir. İnanıyorum ki Kocaeli’de bayrağımızı devir alan Abdülkadir Özdemir arkadaşımız çok daha iyi yerlere götürmek için çalışacaktır. En büyük temennimiz ailelerin rahatlıkla çocuklarını ocağa emanet etmeye devam etmeleridir. Burada devletine milletine hayırlı bireyler olarak yetişmeye devam etsinler.

BİZİ HEDEF TAHTASINA KOYDUKLARINA GÖRE DOĞRU YOLDAYIZ

Cumhur İttifakı’nın vermiş olduğu güç ile beraber devletimize ve milletimize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Ülkü Ocakları her zamankinden daha güçlü ve kuvvetli. Bir taraftan Türkistan davasına düşman olanların, Avrupa’nın, Amerika’nın, Rusya’nın Çin’in Ülkü Ocakları’nı hedef tahtasına koymasından da gurur duyuyoruz. Çünkü biz kuruluş felsefemize bağlıyız. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin izinden giden Türk gençliğiyiz. Onlar bizi hedef tahtasına koyduklarına göre doğru yoldayız demektir. Hedeflerimize ulaşmak için çalışmaktayız” ifadelerine yer verdi.