Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Lütfü Türkkan sustu!

Kocaeli Haber – Bingöl’deki küfür skandalıyla gündemi uzun süre meşgul eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sustu. Aktif sosyal medya kullanıcısı olan Türkkan en son 6 Kasım’da özür tweeti attı, bir daha bir şey paylaşmadı.

Kocaeli Haber – Bingöl’deki

Ugur Enc profilKocaeli Haber –  Bingöl’de bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ‘Burası Kürdistan’ sözlerine gerekli cevabı vermediği iddiasıyla vatandaşlardan tepki geldi. Bir vatandaş Akşener’e tepkisini dile getirirken İYİ Partili Lütfü Türkkan yeni bir skandala daha imza attı. Türkkan, vatandaşın boynuna sarılarak bir süre dinlediği bu kişiye ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu. Şehit yakını olduğunu iddia eden vatandaş o anlarda ‘Türkkan bana bacını s*kerim” diyerek küfür etti’ dedi. Türkkan’ın küfürü kameralara da yansıdı.

İSTİFA ETMİŞTİ

Bingöl’deki küfür skandalıyla gündemi uzun süre meşgul eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan tepkiler sonrasında bir anda sustu. Aktif sosyal medya kullanıcısı olan Türkkan en son 6 Kasım’da özür tweeti attı, bir daha bir şey paylaşmadı.12 gündür hiç sesi çıkmayan Lütfü Türkkan, grup başkan vekilliği seçimine bir gün kala Meral Akşener’in talimatı ile görevinden istifa etmişti.