Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Mehmet Ellibeş, muhalefeti Fethiye Caddesi’nde aradı

Kocaeli Haber- AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, muhalefetten “Ak Parti sokakta yok” seslerinin yeniden yükselmesi üzerine soluğu Fethiye Caddesi’nde aldı. Sokak sokak esnaf esnaf gezdi, “Bizim tek enerji kaynağımız milletimiz. Sokaktan nasıl koparız? Tam tersine biz her gün sokaktayız ama muhalefeti Fethiye Caddesi’nde bile bulamadık” dedi.

Kocaeli Haber- AK Parti

Kocaeli Haber- AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yoğun teşkilat programlarının yanında esnaf ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Her hafta en az bir ilçede esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiriyor. Başkan Ellibeş, önceki gün İzmit’teydi. AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı’nın hazırladığı program kapsamında Fethiye Caddesi başta olmak üzere şehir merkezindeki esnafları ziyaret etti, görüşlerini dinledi. Sokak sokak, esnaf esnaf gezen Ellibeş’e il ve ilçe yöneticileri de eşlik ettik.

VATANDAŞIMIZLA MORAL BULUYOR, ENERJİ DEPOLUYORUZ

Başkan Ellibeş, “Muhalefet temcit pilavı gibi sürekli sokakta yoklar diyor. Oysa biz enerjimizi, gücümüzü vatandaşımızdan alıyoruz. Bu yüzden milletimizin yanından hiç ayrılmıyoruz. Sorunlarımızı, dertlerimizi, sevinçlerimizi, hayallerimizi birlikte paylaşıyoruz. İzmit Fethiye Caddesi’nde esnaf turumuzda da vatandaşlarımızın güleryüzü, hoşsohbeti ile enerji depoladık. Ama bize yoklar diyen muhalefet temsilcileriyle burada da karşılaşamadık” dedi. Ellibeş ve beraberindekiler daha sonra Türkiye Emekliler Derneği İzmit Şube Başkanı Adem Özata ve Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt’u da ziyaret etti.

Kocaeli Haber Mehmet Ellibes muhalefeti Fethiye Caddesinde aradi 2 Kocaeli Haber Mehmet Ellibes muhalefeti Fethiye Caddesinde aradi 3 Kocaeli Haber Mehmet Ellibes muhalefeti Fethiye Caddesinde aradi 4 Kocaeli Haber Mehmet Ellibes muhalefeti Fethiye Caddesinde aradi