Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Mehmet Ellibeş’ten CHP’lilere: Meclis basarak mı adalet arıyorsunuz?

Kocaeli Haber – AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, bugün Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısının baskını andıran görüntüleri hakkında açıklama yaptı.

Kocaeli Haber - AK

Kocaeli Haber – AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, bugün Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısının baskını andıran görüntüleri hakkında açıklama yaptı. CHP’lilerin adalet arıyoruz diyerek mahkemeye gitmek yerine meclisi basmasını eleştiren Ellibeş, şunları söyledi: “Adaleti meclis basarak mı arıyorsunuz? Türkiye’yi germek için sürekli bahane arayanlar, şimdi de Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisini basarak huzursuzluklarını yaymaya çalışıyor.

TEK BİLDİĞİNİZ PROVAKASYON VE KAOS

Dönüp aynaya bakmadan, her türlü iftira ve karalamayı kendine hak sayanların bugün Kongre Merkezi’nde görevli güvenlik güçlerini itip, kakarak salona girme girişimini şiddetle kınıyorum. Burası Muz Cumhuriyeti değil. Adalet arıyoruz, hukuka gideceğiz deyip meclis basmak neyin nesidir? Yaptığınız her eylem ve hareket sonunda milletimizin sağduyulu ferasetinden sekip size aynen dönecektir. Tek bildiğinizin provakasyon ve kaos olduğunu bir kez daha gösterdiniz.”