Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Memleket Partisi Körfez’de kongre yapacak

Kocaeli Haber-Memleket Partisi Körfez İlçe Kongresi 7 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek. İlçe Başkanı Şuayp Yağar, tüm Körfezli hemşerileri davet etti.

Kocaeli Haber-Memleket Partisi Körfez

Kocaeli Haber-Memleket Partisi Körfez İlçe Başkanı Şuayp Yağar, 7 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek ilçe kongresiyle ilgili davette bulundu. Başkan Şuayp Yağar açıklamasında, şu ifadelere yer verdi: “Memleket Partisi siyasi hayatına başladığı gün itibariyle aziz milletimize vaat ettiği demokratikleşme, refah, kalkınma, lider ülke olma, büyük medeniyetimizi geleceğe taşıma yolunda başarı hikayesine Körfez’de devam ediyor. Memleket Partisi Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce ve bu büyük davaya inanmış kadrolarıyla ülkemizde ilk defa delege ağalı olmadan Kongre yapıyor. Genel başkanımızı nasıl üyeler seçiyorsa biz ilçe başkanlarını da üyeler seçecek olması ülkemize Memleket Partisi ile Demokrasi bayramı geleceğinin bir göstergesidir.”

KÖRFEZLİLERE DAVET

Memleket Partisi, ilçe ve il kongre süreçlerinin devam ettiğini hatırlatan Başkan Şuayp Yağar, “Kongreler oldukça gücümüze güç katmaktadır. Partimize halkımızın teveccühü ve güveni her geçen gün artmaktadır. 7 Kasım Pazar gün Körfez ilçe Kongremizi inşallah gerçekleştireceğiz. Bu heyecana, bu coşkuya, bu büyük demokrasi şölenimize tüm Körfezli hemşerilerimizi davet ediyoruz.” dedi.