Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber: MHP İzmit’e ilk tebrik Aydın Ünlü’den

MHP İzmit İlçe Teşkilatı’nda güven tazeleyen Ahmet Yalçınöz’e ilk tebrik MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’den geldi. Ünlü ilçe teşkilatını ziyaret etti.

MHP İzmit İlçe Teşkilatı’nda

MHP İzmit İlçe Teşkilatı’nda 13. Olağan Kongre’nin ardından dün Kocaeli Adliyesi’nde coşkulu bir kalabalıkla mazbatasını alan Ahmet Yalçınöz’e ilk ziyaret Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’den geldi. MHP İzmit İlçe Binası’nı ziyaret eden Aydın Ünlü, Ahmet Yalçınöz ve yönetimini tebrik ederek üzerinde Kocaeli İl Başkanlığı yazan  bir çiçek hediye etti ve yeni dönem için başarılar diledi.  Aydın Ünlü’nün ziyaretine MHP’nin yeni dönem yönetiminin tam kadro katılım göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

ÜÇÜNCÜ KEZ SEÇİLDİ

Ziyaret sırasında kısa bir konuşma yapan Aydın Ünlü şunları söyledi; “MHP İzmit ilçe teşkilatı Türkiye’nin en eski ve köklü siyasal parti teşkilatlarından biridir. Yarım asırlık bir çınardır. Kocaeli siyasetinde önemli bir unsurdur. Üçüncü kez bu göreve gelmiş olan ilçe başkanım Ahmet Yalçınöz bu davanın her kademesinde görev almış, çekirdekten yetişmiş teşkilatçılığı iyi bilen tecrübeli bir ilçe başkanımdır. Geçen dönem rüştünü ispatlamış kadrosuna birkaç takviye ile güzel bir ekip kurdu.

2023 HEDEFLERİ

2023’e kadar geçecek süre Türkiye tarihi için kritik bir dönemdir. Cumhur İttifakının 2023 hedeflerine ulaşmasına mani olmak için şer ittifakının İzmit’te yapacağı her türlü bozgunculukla ancak böyle bir ekip mücadele edebilecektir. Bakın dün Sayın Cumhurbaşkanının müjde olarak açıklandığı müthiş doğalgaz rezervi dahi bu şer odakları tarafından nasıl önemsizleştirilmeye çalışıldı. Yarın savaşa gitsek bunlar bizi cephede de yalnız bırakacak diye korkmuyor değilim. Bu yüzden bu dönem kritik bir dönemdir ve ancak Ahmet Yalçınöz gibi tecrübeli siyasetçilerle üstesinden gelinebilir. “

ÖNEMLİ VE KRİTİK İLÇE

Aydın Ünlü’den sonra söz alan MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz de şöyle konuştu: “Sadece MHP de değil diğer siyasi partiler içinde de Türkiye’nin en eski il başkanlarından biri olan Aydın Ünlü’nün takdirleri ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin tasdikleri sonucunda tekrar seçilmiş olmanın mutluluk ve gururunu yaşıyorum. Tecrübeli il başkanımız Aydın Ünlü’nün liderliğinde Kocaeli’de üç hilalli sancağımızı layıkıyla dalgalandırmaya devam edeceğiz. MHP camiasında Kocaeli ne kadar önemli bir teşkilat ise İzmit ilçe de Kocaeli teşkilatı için o derece önemli, kritik ve en stratejik ilçedir.

CUMHUR İTTİFAKI’NIN TEK KAYBI

Malum son yapılan belediye seçimlerinde Cumhur ittifakının tek kaybı İzmit Belediyesi’dir. Bu sonuca nelerin yol açtığını çok iyi biliyoruz. Geçen seçimde yapılan hangi yanlışlar düzeltilirse İzmit’i tekrar kazanacağımızı da çok iyi biliyoruz. Biz sahada siyaset yapan bir ekibiz. Bu yeni dönem bizim için İzmit’in tekrar Cumhur İttifakının en önemli kalelerinden biri olacağı bir dönem olacaktır. Çalışmalarımız artarak devam edecek, ulaşamadığımız köy, mahalle, sokak ve İzmitli kalmayacak. Donanımlı ve tecrübeli bir ekiple bomba gibi geliyoruz. Siyasi rakiplerimiz bizden korksun.  Ne Mutlu Türküm Diyene.” Tüm teşkilat daha sonra yürüyüş yoluna inerek Kocelispor için hazırlanan minyatür sahada bozkurt işaretleri ile poz verdi.