Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- MHP, sokak hayvanlarını sordu

Kocaeli Haber- İzmit Belediye Meclisi’nin bugünkü oturumunda MHP’li meclis üyeleri İlker Kazan ve Engin Duymaz, sokak hayvanlarının durumu ve birkaç konuyla ilgili soru önergeleri verdi.

Kocaeli Haber- İzmit Belediye

Kocaeli Haber- İzmit Belediye Meclisi Ekim ayı oturumu bugün gerçekleştiriliyor. MHP’li meclis üyeleri İlker Kazan ve Engin Duymaz, oturumda birçok soruyu gündeme getirdi. Veteriner Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla ilgili sorular soran MHP’li üyeler, “Mahallelerimizde küpesiz olarak çete halinde dolaşan köpekler için ne gibi çalışmalar yapılmaktadır? Neden gecikme yaşanmıştır?” sorularını yöneltti.

MASKE AYRIŞTIRMASI

MHP’lilerin diğer bir önergesi, Malta Mahallesi’nde bulunan bayrak direğinin büyütülmesi oldu. İlçedeki atık maskelerin ayrıştırılması hakkında da sorular soran MHP’liler,  “2020 Mart ayında Türkiye’de başlayan pandemi süreci ile hepimiz maske takmak zorunda kaldık. Bu süreçte kullanılmış atık maskeler için; “Atık maskeler için ayrıştırma yapılmış mıdır? Halkımızın yoğun bulunduğu bölgelerde atık maskeler için ayrı çöp kutuları konulmuş mudur? Konulmamış ise neden konulmamıştır? Koymayı düşünüyor musunuz? Okullar açık olduğundan okullar, pazarlar vb. yerlere atık maskelerin ayrıştırılması için maske kutuları konulmasını talep ediyoruz” dedi.

Ilker Kazan Engin Duymaz