Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Nail Baki’den Büyükakın’a: Hamasete palavraya gerek yok!

Kocaeli Haber- 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde Demokrat Parti’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Nail Baki, Tahir Büyükakın’a sert eleştiriler yöneltti.

Kocaeli Haber- 31 Mart

Kocaeli Haber- 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde Demokrat Parti’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Nail Baki, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı hedef aldı. Baki, Yahu komik olma da seni kim seçtirdi de sen onu seçtireceksin? Vatandaş RTE’e ye mi oy verdi sana mı? Sonra da 2023 te onu Cumhurbaşkanı seçtirecek öyle mi? Bırak bu yaranma işlerini Allah aşkına.  Sen 2023’e kadar bu kentin hangi sorunlarını çözeceksin onu söyle!

“BEN ACIYI SEVERİM”

  1. İstihdam projesi yaptın mı? Yandaşların haricinde Kaç kişiye iş sağladın? 2. Kentin ulaşım sorununu çözdün mü? 3. Çevre kirliliğini engellemek için ne yaptın? 4. çöp ayrıştırma ve geri kazanım tesisi yaptın mı? 5. Yoksulluğu engelleyecek ne tür projeler yaptın? 6. Kaç tane fabrika temeli attın? 7. Kocaelinin Kültür ve turizm kenti olması için ne yaptın? 8. Seçim kitapçığı(yada ansiklopedisi) belirttiğin projelerin hangisini yaptın?  palavraya hamasete gerek yok. İcraata gerek var. Gerçekler acıdır. Ben acıyı severim.”

nail baki buyukakin