Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Numan Kurtulmuş hiç “Cumhur İttifakı” demedi

Kocaeli Haber- AK Parti Kocaeli 107. Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, “Bizim siyasetimizde adam eksiltmek yoktur. Bizim siyasetimizde insan çoğaltma vardır. Arkadaşlarımızın eksiğini kapatacağız. İddia, irade ve ahlak sahibi olacağız” dedi.

Kocaeli Haber- AK Parti

Kocaeli Haber- AK Parti’de yoğun teşkilat çalışmaları 107. Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı ile devam ediyor. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve il yöneticilerinin ev sahipliğindeki toplantı ana konuk AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

TIKA BASA DOLDURDULAR

Bu toplantıya yöneticiler ve yüzlerce genç katıldı. Gençler sık sık sloganlar attı. Salonun tıka basa dolu olduğu görüldü.

AK PARTİ DAVA PARTİSİDİR

Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, özetle şunları söyledi: “Bu toplantımız, sadece bir siyasi parti toplantısından ötedir. AK Parti mazlum milletler için politik bir görüşten ibaret değildir. AK Parti bir dava partisidir. Dava nedir, misyon nedir gözden geçirelim. Bizim davamızın üç ana direği vardır. Bir iddia irade ve ahlakımız vardır.

BÜYÜK GÜÇLÜ TÜRKİYE

İddiası olmayan hiçbir politik hareket kalıcı olamaz. Türkiye’de nice siyasi partiler oldu iktidara geldir şimdi isimlerini hatırlamıyoruz. İddiaları olmadığı için davaları olmadığı için vazifelerini yapıp gittiler. İki temel iddianız var. Birincisi yeniden büyük güçlü Türkiye koymaktır. Bu iddiayı hiçbir zaman unutmayacağız. Bu kadronun amacı yeniden büyük Türkiye’dir.

HER YAŞ KUŞAĞINDA AK PARTİ BİRİNCİ

İkincisi bu bizim içerdeki iddiamızdır. Dünyaya ilişkin iddiamız ‘Daha adil bir dünya mümkündür’ işte bunu kuracak olan da Türkiye’nin gençleridir. AK Parti her kuşakta birinci kuşaktır. Türkiye’nin en genç kuşağında da AK Parti birinci partidir. Türkiye’nin gençlerinden umutsuz olanları TEKNOFEST’i ziyaret etsin. Yüzlerce gencimiz yüksek teknoloji için çalışıyorlar. Karamsar dünyalarından başlarını kaldırıp pırıl pırıl çocuklarımızı görsünler.

ADAM EKSİLTME MESAJI

Ahlak bir diğer değerimiz. Bizim siyasetimizde adam eksiltmek yoktur. Bizim siyasetimizde insan çoğaltma vardır. Arkadaşlarımızın eksiğini kapatacağız. İddia, irade ve ahlak sahibi olacağız. Bizim davamız para pul makam mevki davası değildir. Davası hak olanın yardımcısı Hakk’tır. Halkın duası ve Hakk’ın rızasını kazanacağız. 2023’te Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı seçtireceğiz.

KİMİ CUMHURBAŞKANI ADAYI YAPACAKSINIZ?

Biz ne kadar rahatsız değil mi? Bir de karşı tarafa bakıyoruz. Onlar kimi Cumhurbaşkanı adayı yapacak? İttifakları gizli, anlaşmaları gizli ama bir ortakları daha var. HDP’den bahsediyorum. CHP ile İYİ Parti ortada. Her gün seçim istiyorsunuz. Yarın seçim olsa kimi aday göstereceksiniz?

“CUMHUR İTTİFAKI” DEMEDİ

En büyük başarınız Kocaeli halkının gönlüne girmek olacak. Kocaeli halkının gönlüne girdiniz. İnsanların gönlüne girmek zordur. Gayret ve fedakarlık ister. AK Parti’nin yeni imtihanı insanların gönlünden düşmemektir. Mahalle mahalle sandık sandık çalışacağız. Başta İzmit Belediyesi olmak üzere AK Parti’yi açık ara birinci yapacaksınız ve AK Parti silme birinci parti çıkacak.”

ak parti Kocaeli danisma