Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- “Onlar gibi 3 heykel açmak için iki genel başkan çağırmıyoruz”

Kocaeli Haber- AK Parti Kocaeli 107. Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Onlar gibi 3 heykel açmak için iki genel başkan çağırmıyoruz. Bir tane kafeterya açmak için ortalığı ayağa kaldıracak organizasyonlar yapmıyoruz.” dedi.

Kocaeli Haber- AK Parti

Kocaeli Haber- AK Parti’de yoğun teşkilat çalışmaları 107. Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı ile devam ediyor. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve il yöneticilerinin ev sahipliğindeki toplantı ana konuk AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

TIKA BASA DOLDURDULAR

Bu toplantıya yöneticiler ve yüzlerce genç katıldı. Gençler sık sık sloganlar attı. Salonun tıka basa dolu olduğu görüldü.

BÜYÜKAKIN MUHALEFETE YÜKLENDİ

Toplantıda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, konuşmasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i hedef aldı. Büyükakın, “Biz zaman geliyor yaptıklarımızı anlatamıyoruz. Onlar gibi 3 heykel açmak için iki genel başkan çağırmıyoruz. Bir tane kafeterya açmak için ortalığı ayağa kaldıracak organizasyonlar yapmıyoruz. Bakın emin olun sadece şu salonun coşkusu için her şeylerini verirlerdi. Allah sizden razı olsun. Sizlerin boynunu bükmeyeceğiz” dedi.