Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Özgür Özel Çınar Halk Market için geliyor

Kocaeli Haber – Üreticileri ve vatandaşı aracısız olarak markette buluşturan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, yarın CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ile birlikte Çınar Halk Market’i açacak

Kocaeli Haber - Üreticileri
Kocaeli Haber – İzmit Belediyesinin hayata geçirdiği vatandaş ve üretici odaklı projelerden biri daha halka sunuluyor. Kentin büyüklerine, kadınlarına, çocuklarına, gençlerine ve tüm gruplarına özel projeler hazırlayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibi, eğitimden sağlığa, tarımsal ekonomiye, üretimden spora birçok alanda adımlar atmaya devam ediyor. Hürriyet bu kez, üreticilerin ürünlerini aracısız olarak vatandaşa ulaştırabileceği, halkın da doğal ürünleri ekonomik fiyata satın alabileceği Çınar Halk Market’i açıyor.

ÇINAR HALK MARKET AÇILIŞ YARIN SAAT 18.30’DA

Sosyal belediyeciliği her alanda ortaya koyan başkan Hürriyet, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ile birlikte yarın saat 18.30’da Çınar Halk Market’in açılış kurdelesini kesecek. Karabaş Mahallesi İnönü Caddesi No:240 adresinde tüm hazırlıkları tamamlanarak birkaç gün önce halkın alışverişine açılan Çınar Halk Market resmen hizmete girecek. 240 metrekarelik alanda İzmitlilere hizmet verecek olan Çınar Halk Market, kooperatifçilik anlayışıyla çalışacak. İzmit Belediyesi Çınar Halk Market’te yüzlerce doğal ürün raflarda yerini aldı.

RAFLARDA YERLERİNİ ALDI

Taze olarak temin edilen ve soğuk hava depolarında muhafaza edilerek reyonlarda yerini alan kırmızı ve beyaz et çeşitleri, nohut, barbunya, bulgur, pirinç gibi kuru bakliyatlar, ev yapımı reçel türleri, tereyağı, üreticiden doğrudan halka sunulan kuruyemiş çeşitleri, Güdül leblebisi, elma kurusu, cevizli pestil, soğan otu, nane, sumak, elma sirkesi, üzüm sirkesi, kantaron yağı, sızma zeytinyağı, erişte, tarhana çeşitleri, katkısız salça, peynir ve zeytin çeşitleri gibi çok sayıda besleyici ve doğal ürün raflara sıralandı, İzmitlileri bekliyor.