Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Polisi yaralayan Bülent Sadıkoğlu CHP’den ihraç ediliyor!

Kocaeli Haber- Ömer Türkçakal Bulvarı’nda polis kontrol noktasından kaçarken polis memuru Bedir Yıldız’ın düşerek yaralanmasına neden olan Bülent Sadıkoğlu CHP’den ihraç ediliyor.

Kocaeli Haber- Ömer Türkçakal

Kocaeli Haber-Üzerindeki haciz nedeniyle bağlama kararı olan 06 CHP 050 plakalı aracıyla polis kontrolüne takılan CHP Gençlik kolları eski yöneticisi Bülent Sadıkoğlu gaza basarak kaçmıştı. O an ehliyet ve ruhsat kontrolü yapmak üzere olan polis memuru Bedir Yıldız ise 30 metre sürüklenerek düşmüştü. Geçici şuur kaybı yaşayan omzunda kırık bulunan ve dirseğinde problemleri olan polis memuru Yıldız’ın hastanede tedavisi sürüyor. Olay yerinden kaçan Sadıkoğlu’nu ise polis her yerde arıyor.

CHP İL BAŞKANI YILDIZLI, İHRAÇ EDİLECEĞİNİ AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi de Bülent Sadıkoğlu için harekete geçti. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı izleyecekleri yol haritasını duyurdu. Yıldızlı paylaşımında şunları yazdı: “ Kocaeli CHP’de aktif bir görevi bulunmayan, polis memurumuzun ve tüm vatandaşlarımızın can güvenliğini tehlikeye atan şahsın, partimizden en kısa sürede ihraç edilmesi için gerekli süreç başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

ihrac