Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saadet Partisi Türkkan’a sahip çıktı

AKP Kocaeli Milletvekili Radiye

AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a ait fabrika ve çiftlik evinin orman arazisini haksız işgal ettiği yönündeki açıklamalarının ardından Gebze Orman İşletme Müdürlüğü harekete geçerek söz konusu fabrikanın bir bölümünde mühürleme işlemi başlattı.

İKTİDAR GÜCÜNÜ SOPA GİBİ

Bu mühürleme haberinin ardından Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Türkkan‘a sahip çıktı. Mutlu, “Beğenirsiniz beğenmezsiniz ancak bir muhalefet milletvekili sizin canınızı sıktığında elinizdeki iktidar gücünü sopa olarak kullanamazsınız. Burası hukuk devleti diyorsak bunu yapamazsınız. Lütfü Türkkan’ın yaptığı açıklama hakaret veya iftira içeriyorsa hukukun gereğini yaparsınız. Ama elindeki iktidar gücünü sopa gibi kullanmak kabul edilebilir değil.

İKTİDARA YÜKLENMESEYDİ…

Lütfü Türkkan iktidara yüklenmeseydi 25 yıllık hukuki ihtilafı 50 sene daha sürerdi. Ahmet Davutoğlu biat etseydi Şehir Üniversitesi bugün devam ederdi. Saadet partisi biat etseydi Genel Merkez binasından çıkartılmayı geçin bugün saray gibi bir Genel Merkezi olurdu .. Biz biat etmeyecek hakkı ve hakikati söylemeye devam edeceğiz..” dedi.