Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Şanbaz Yıldız aracı oldu, Adil Erdem artık İYİ Partili

Kocaeli Haber – Siirt’in en büyük ailelerinden biri olan Erdem ailesinin kanaat önderlerinden Adil Erdem İYİ Parti üyesi oldu. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın aracılığı ile partiye katılan Erdem’e rozetini partinin genel başkanı Meral Akşener taktı.

Kocaeli Haber - Siirt'in

Kocaeli Haber – Siirt’in en büyük ailelerinden biri olan Erdem ailesinin kanaat önderlerinden Adil Erdem İYİ Parti üyesi oldu. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın aracılığı ile partiye katılan Erdem’e rozetini partinin genel başkanı Meral Akşener taktı. Siirt’te ve Kocaeli’de binlerce seçmeni barındıran Erdem ailesi korucu bir aşiret olarak biliniyor. Bugüne kadar hain terör saldırılarında toplam 26 şehit veren aile halen terör örgütleri ile mücadelesini sürdürüyor. Adil Erdem’in İYİ Parti’ye katılmasının ardından aile fertlerinin de partiye üye olması ve İYİ Parti için sahada aktif olarak çalışması bekleniyor.

ADİL ERDEM’E GÖREV VERİLECEK

Artık İYİ Parti üyesi olan Adil Erdem partiye üye olduktan sonra “İYİ’lik hareketinde güzel bir Türkiye ülküsüyle var gücümüzle çalışacağız. Doğru Yol Partisinden İçişleri Bakanım olan İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından rozet alma törenimizi gerçekleştirdik. Rabbim bizleri mahcup etmesin” açıklamasında bulundu. Adil Erdem’in İYİ Parti Genel Merkezi tarafından bölgede özel bir göreve getirilmesi bekleniyor.

TÜRKKAN’I VE İYİ PARTİ’Yİ KARALAMAK İSTEDİLER

Hatırlanacağı üzere İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan bir süre önce Bitlis’te bir vatandaş ile tartışmış, bu vatandaşın şehit yakını olduğu iddia edilerek bir karalama kampanyası başlatılmıştı. Şehitlere ve şehit yakınlarına hakaret edildiği yalanı ortaya atılarak İYİ Parti’nin ve Lütfü Türkkan’ın adı kirletilmek istenmişti. Ailesinden 26 şehit veren, büyük bir korucu aşiretinin kanaat önderi olan Adil Erdem’in partiye katılması İYİ Parti’ye yönelik saldırıların başarısız olduğunu da göstermiş oldu.