Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber-Sayın Tarhan salonları değil odaları dolduramıyorsunuz dedim

Kocaeli Haber-AK Parti Başiskele İlçe Teşkilatının Genişletilmiş Danışma Kurulu toplantısı Karşıyaka Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP Kocaeli Milletvekili Tarhan’ın açıklamalarına gönderme yaparak, “Sayın Tarhan salonları değil odaları dolduramıyorsunuz. Biraz çalışın, milletin gönlüne girin. Belki o zaman siz de doldurursunuz.” dedi

Kocaeli Haber-AK Parti Başiskele

Kocaeli Haber-AK Parti Başiskele İlçe Teşkilatının danışma kurulu toplantısı bu akşam Karşıyaka Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Mustafa Koral ve ilçe yöneticilerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, MKYK üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Başiskele İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Yolcu Sekmen, AK Parti İl eski Başkanı Mahmut Civelek ile il yöneticileri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Mehmet Ellibeş muhalefete göndermelerde bulundu. Ellibeş konuşmasında, “Muhalefet bizi hala çözemedi. 20 yıldır aynı heyecan aynı ruh devam ediyor. Az önce Büyükşehir Belediye başkanımız bir sataşma yaptı ya, aslında gerçeği ifade etti. Onların yaptığı danışma kurulu toplantılarına bir bakın mesela. Odalardan çıkamıyorlar. Biz salonlara sığmıyoruz.
Sayın Tarhan bundan rahatsız olmuş, serzenişte bulunmuş. Sanki biz iktidarız onlar muhalefet demiş. Salonları dolduramıyormuşuz gibi laflar söylemiş. Sayın Tarhan salonları değil odaları dolduramıyorsunuz. Biraz çalışın, milletin gönlüne girin. Belki o zaman siz de doldurursunuz. Yahu genel başkan yardımcıları geliyor 150 kişi var” dedi.