Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber-Ülkücülerden terör karşıtı pankart

Kocaeli Haber-Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, bir kişi Şehit Komando Er Kaan Emre Arlı’nın mezar taşına çamurla PKK yazıp, çektiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşmış ve büyük tepki toplamıştı. Ülkü Ocakları Körfez Şubesi, astıkları “ ‘ Hayali Kürdistan olanın sonu kabristan olur’ pankartıyla olaya tepki gösterdi.

Kocaeli Haber-Kocaeli’nin Körfez ilçesinde,

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, bir kişinin Şehit Komando Er Kaan Emre Arlı’nın mezar taşına çamurla PKK yazıp, çektiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşması büyük tepki toplamış, olayla ilgili polis ekiplerince yapılan çalışmada şahıs gözaltına alınmıştı. Körfez Belediye Başkanlığı ve pek çok kurum olaya yaptıkları açıklamalarla tepki göstermişti.

ONLARIN DÜŞÜNCELERİNE ALET OLMAYACAĞIZ

Şehit oğlunun mezarının başında açıklama yapan Şaban Arlı ise , “Bundan dolayı tepkimiz vardır ama onların duygu düşüncelerine alet olmayacağız Devletimizin de her daim yanında olduğumuzu ve devletimizin de bizim yanımızda olduğunu bilmelerini istiyorum” ifadelerine yer vermişti.

BOZKURT İŞARETİYLE POZ VERDİLER

Ülkü Ocakları Körfez Şubesi de Tuğrul Caddesi’ne pankart asarak olaya tepki gösterdi. Körfez Ülkü Ocaklarınca asılan pankartta, ‘ Hayali Kürdistan olanın sonu kabristan olur’ ifadeleri yer alırken, ülkücüler şehit mezarlığına yapılan saldırıyı kınadı. Körfez Ülkü Ocakları, bozkurt işareti yaparak pankart önünde poz verirken vatan-millet-bayrak-mukaddesat için mücadelelerini her platformda her daim sürdüreceklerini dile getirdiler.