Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber-Yıldızlı’dan tepki: “Daha ne kadar müsaade edeceksiniz sayın başkan?”

Kocaeli Haber-CHP’ye sevimsiz diyen Kocaelispor Başkanvekili Harun Kaya’nın, AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın kardeşi olduğu ortaya çıkmıştı. AKP’li Kaya’nın da Kocaelispor’un galibiyetinin ardından CHP’lilere yaptığı göndermeye CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı tepki gösterdi.

Kocaeli Haber-CHP’ye sevimsiz diyen

AKP’Lİ BAŞKANDAN GÖNDERME

Kocaeli Haber- CHP’ye sevimsiz diyen Kocaelispor Başkanvekili Harun Kaya’nın, AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın kardeşi olduğu ortaya çıkmıştı. Kocaelispor Başkanvekili Harun Kaya Twitter’da yaptığı paylaşımda “CHP’yi sevmiyorum neden mi? Çünkü çok sevimsiz ondan” ifadelerini kullanması büyük tepki çekmişti. CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı’nın görevden alınmasını istediği Kaya AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın kardeşi olduğu ortaya çıktı. AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya Kocaelispor’un bugünkü galibiyetinin ardından, “Bu galibiyet çok sevimli oldu” sözleriyle CHP’lilere gönderme yaptı.

RECEP KAYA SAHNEYE ÇIKMIŞ

İl Başkanı Yıldızlı da Kocaelispor Başkanı Engin Koyun’a seslenerek Kocaelispor’un siyasete daha ne kadar alet edileceğini sordu. Yıldızlı tepkisini, “CHP’yi sevmiyorum, çünkü sevimsiz” diyen Kocaelispor Başkan Vekili Harun Kaya’nın ardından ağabeyi AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya sahneye çıkmış. Siyaset üstü bir değer olan Kocaelispor’umuzun alet edilmesine daha ne kadar müsaade edeceksiniz sayın başkan?” cümleleriyle dile getirdi.