Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Zafer Mutlu, Büyükşehir’e “Vizyonsuz” dedi

Kocaeli Haber- Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Yürüyüş Yolu çalışmalarını eleştirerek, “Bunun adına vizyonsuzluktan başka ne söylenebilir.” dedi.

Kocaeli Haber- Saadet Partisi

Kocaeli Haber- Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda Yürüyüş Yolu çalışmaları nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eleştirdi. Mutlu eleştirilerinde şu ifadelere yer verdi: “Yürüyüş yolu özellikle çarşı içi bölümü bu şehrin vitrinidir. Evin salonudur.. Burada yapılacak çalışma en ince detayına kadar hesaplanmalı planlanmalıdır. Kazma vurulduğunda da en hızlı bir şekilde tamamlanmalıdır.

BİR DOKUNDUK BİN AH İŞİTTİK

Aylardır bir çalışma yürütülüyor. Çalışmalar biraz ağır ilerliyor. Eski yeşilliğinden eser kalmadı, tamamen grileşmiş bir görüntü hakim. İşçilik (belki bir takım düzeltme yapılacaktır ancak) şu anda çok kötü görünüyor. Trafik meselesi nasıl çözülecek kimsenin aklı almış değil. Esnaf çok dertli mesela bugün BELSA Taksi önünden geçerken taksi esnafımız bizi görünce çay içmeden bırakmadılar. Bir dokunduk bin ah işittik.

BU NASIL ÇÖZÜM ANLAYIŞI

Duraklarından yürüyüş yoluna bağlantıyı engelleyeceklermiş bunun yerine istiklal caddesi yönünden alemdar caddesine bağlanmaları istenmiş. Akıl alır gibi değil İstiklal Caddes BELSA önü bildik bileli trafiğe kapalı yoğun yaya kullanımı olan bir cadde hele hafta sonu adım atacak yer yok.. Ayrıca Alemdar Caddesi yönünden Belsa otoparkına giriş var. Nasıl bir çözüm anlayışıdır bu ? Nasıl bir çözüm bulmaktır bu? Bunun adına vizyonsuzluktan başka ne söylenebilir.”