Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Zafer Partisi Pembe Köşk’te neyi protesto ettiğini bilmiyor mu?

Kocaeli Haber – Zafer Partisi yarın Pembe Köşk önünde eylem yapacak. Söz konusu eylem köşk Ensar Vakfı ile ortak çalışmada kullanılacak olmasına rağmen TÜGVA’ya 20 yıllığına devredildiği yanlış bilgisiyle yapılacak.

Kocaeli Haber – Zafer

Kocaeli Haber –  Ümit Özdağ tarafından kurulan Zafer Partisi’nin Kocaeli İl Teşkilatı dün bir açıklama yayınlayarak Pembe Köşk önünde eylem yapacağını duyurdu. Vedat Çalık’ın Kocaeli il başkanı olduğu partinin açıklamasında Pembe Köşk’ün 20 yıllığına TÜGVA’ya devredildiği anlatıldı.

20 YILLIĞINA TÜGVA İDDİASI

Zafer Partisi’nin açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Halkın hizmetine sunmak için halkın parası ile restore edilen Pembe Köşk 20 yıllığına TÜGVA devredildi. Halkın malını halka sormadan cemaat yapılanmasına devreden Tahir Büyükakın peşkeşi sonlandırması için Pembe Köşk önünde toplanıyoruz.”

ENSAR’LA ORTAK PROJE

Zafer Partisi’nin açıklaması aslında pek çok hata barındırıyor. Ortada herhangi bir devir yok. TÜGVA’nın ise adı dahi geçmiyor. Pembe Köşk 10 yıllığına Ensar Vakfı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ortak projesinde kullanılacak. Ensar Vakfı ile ortak proje için kent tarihinin en önemli tarihi yapılarından birinin seçilmiş olması da pek çok çevreden tepki topluyor. Ancak söz konusu çevreler Zafer Partisi gibi tamamen yanlış ifadelerle yola çıkmak yerine Ensar Vakfı’na ve tarihi konağın 10 yıllığına kullandırılacak olmasına tepki gösteriyor.