Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı kime “Kudurmuş köpekler” dedi?

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdulkadir Özdemir, İYİ Parti kurulduktan sonra “Eski MHP’li, Eski Ülkücü” kavramının ortaya atıldığını söyledi ve, “Eski ülkücü,  eski MHP’ li.  Bunlar bozkurt falan olamaz. Bunlar olsa olsa ağzından salya akan kudurmuş köpeklerdir” dedi.

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı

MHP İzmit İlçe Teşkilatı  yıllar sonra ilk kez genişletilmiş istişare toplantısında bir araya geldi. Bekirdere Mevlana Düğün Salonu’nda  gerçekleştirilen istişare toplantısına; Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP MYK üyesi Gökhan Türkeş Öngel, İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Kocaeli eski milletvekili Kemal Köse, Ülkü Ocakları İl Başkanı Adülkadir Özdemir, İzmit İlçe Meclis Üyeleri İlker Kazan ve Engin Duymaz, AK Parti  İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, ilçe Başkanları, önceki dönem il başkanları, Türk Eğitim Sen Kocaeli Şube Temsilcisi Yaşar Şanlı ve partililer katıldı.

ABDULKADİR ÖZDEMİR ÇOK SERT KONUŞTU

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir, yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana, gece uyumadan,  görevimize devam ediyoruz. Ülkü ocakları olarak gençliğimiz üzerindeki çalışmalarımız devam ediyor.  MHP ve Ülkü Ocakları bir elmanın iki yarısıdır. Ayrılamaz ayrı gösterilemez. Et ve tırnak gibidir.  Bunu da herkese inat göstereceğiz.

“AĞZINDAN SALYA AKAN KUDURMUŞ KÖPEKLERDİR”

Son günlerde yeni moda çıktı İP partisinin kurulmasının ardından. Eski ülkücü, eski MHP’ li.  Bunlar bozkurt falan olamaz. Bunlar olsa olsa ağzından salya akan kudurmuş köpeklerdir” dedi.