Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Ülkü Ocakları’ndan imama sert tepki!

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Kurt, Ayasofya programında Atatürk’ü hedef alan eski imam Mustafa Demirkan’a sert cevap.

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı Ayasofya programında Atatürk’ü hedef alan eski İmam Mustafa Demirkan’a Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Kurt’tan da tepki geldi. Kurt, “Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi, ilk Cumhurbaşkanımız, istiklal mücadelemizin lideri ve Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, bu topraklarda lanet okuyacak bir hayasız ve hamiyetsiz henüz anasından doğmamıştır. Atatürk’e hakaret ve hıyanet vatan hainliğidir. Aziz Atatürk’e lanet değil, rahmet okunur, dua edilir, minnet, şükran hisleriyle muhterem hatırası yâd edilip emanetlerine sahip çıkılır.

ŞEREF PAYESİ

Hiç kuşku yok ki, İstanbul’u fetheden yüksek iman kadar işgalden kurtaran muhteşem irade de değerlidir, yok sayılması düşünülemeyecektir. Şayet Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif’ten ezanlar yükselip tevhid inancımızın sancağı dalgalanıyorsa bunun şeref payesi hem Fatih Sultan Mehmet Han hem de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tedir.” İfadelerini kullandı.