Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli uyuyor mu? Kılıçdaroğlu ne dedi?

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Kocaelili meclis üyelerine “Kocaeli uyuyor” ifadelerini kullanmıştı. Bu ifadeler mevcut yönetimin çalışmadığı algısını yaratmak için kimi çevrelerce kullanıldı. Ancak CHP Genel Başkanı’nın çok farklı bir olayı anlattığı ortaya çıktı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Kocaelili

Ugur Enc profilCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü geçtiğimiz günlerde meclis üyeleri ile birlikte Ankara’ya gitmişti. Kocaeli’de görev yapan bütün meclis üyelerinin katıldığı Ankara ziyaretinde CHP’liler genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir araya geldi. CHP Lideri burada meclis üyelerine “Kocaeli uyuyor” ifadelerini kullandı. Bu ifadeler mevcut yönetimin çalışmadığı algısını yaratmak için kimi çevrelerce kullanıldı. Ancak CHP Genel Başkanı’nın çok farklı bir olayı anlattığı ortaya çıktı.

YILDIZLI SORDU

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi Caner Arduç’la birlikte dün Ankara’daydı. Ankara’da bir dizi temasta bulunan Yıldızlı ve Arduç daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüştü. Bu görüşmede Harun Yıldızlı “Kocaeli uyuyor” ifadelerini tekrarlayarak, “Efendim o gün kalabalıkta dile getiremedim. Sözleriniz daha sonra Kocaeli’de farklı kesimler tarafından dile getirildi. Bizimle ilgili bir performans sorunu mu var? Memnun olmadığınız bir şey varsa öğrenmek isterim. Ona göre kendimizi geliştirelim” dedi.

KOCAELİ’NİN POTANSİYELİ VAR

Kemal Kılıçdaroğlu konuyla ilgili şöyle konuştu: “Kocaeli yıllarca Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesiydi. Bir işçi kenti. Ancak yıllar içerisinde burada oylarımız eridi. Sizinle ilgili hiçbir sorunum yok. Ancak Kocaeli CHP’nin kalesi iken görevini tam anlamıyla yapamayanlar, önceki yönetimler nedeniyle bu duruma geldiğimizi düşünüyorum. Kocaeli’nin bu durumu için üzülüyorum. Kocaeli’de uyuyan bir potansiyelimiz var. Bu sebeple Kocaeli uyuyor dedim. Siz çalışmalarınıza aralıksız devam edin.”