Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de CHP ve AK Parti’nin 23 Nisan polemiği

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, sabah Atatürk anıtında yaptığı konuşmada 23 Nisan’ların sönük geçtiğini ifade etmiş hükümeti eleştirmişti. Cevap AK Parti Kocaeli İl Başkanı Talus’tan geldi. Ardından Sarı, yeni cevaplar verdi.

CHP Kocaeli İl Başkanı

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, sabah Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından yaptığı konuşmada AK Parti’lilere yüklendi. Sarı şunları söyledi: “Günün anlam ve önemine dair konuşacaktım fakat görüyorum ki 23 Nisan’ın hiçbir anlam ve önemi kalmamış. 5 yılda bir siyasi partiler çelenk koymaya geliyor. Eski bayramlarda bütün siyasi partiler sırayla çelenk koyardı. Kapalı salonlarda değil, halkla meydanlarda, stadyumlarda bayramlarımız kutlanırdı. Bu, bizim bu şekilde kutlayacağımız son milli bayramımız. Coşkusunu çaldıkları son milli bayramımız.” dedi.

ŞAHİN TALUS’TAN SERT CEVAP

Bu konuşmaya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, şöyle cevap verdi: “23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı yurdumuzun her köşesinde coşkuyla kutlanıyor.  CHP Kocaeli İl Başkanı maalesef bu coşkuyu hissedememiş. Sayın il başkanının bugün yaptığı talihsiz konuşmanın, 23 Nisan Coşkusu değil ihtiraslı bir kindarlıkla dolu olduğunu gördüm. Üzüldüm.

GÖZLERİNİ KÖR ETMİŞ OLMALI

Çocukları dağa kaçıranlarla, CHP’lilere ‘Mustafa Kemalin i..leri’ diyenlerle yaptıkları ittifak gözlerini kör etmiş olmalı.  Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir, millet sözünü sandıkta söyleyecek kararını verecektir. CHP’ye, CHP’yi işgal eden bu kötü zihniyet ve dilden kurtuluş diliyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı tekraren tebrik ediyorum. Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye. Kahrolsun Türkiye’nin dahili ve harici bedbahları.” İfadelerini kullandı.

SARI, “SİZE SÖZ”

CHP’li Bülent Sarı ise, cevabında, “Cumhuriyet için yüzyıllık hesaplaşma diyen, Pensilvanya’da öptüğü Fetö elini yıkamam diyen belediye başkanlarınızı törenlere getirememenizi anlıyorum Sayın Talus, beklemiyoruz da. Ama size de söz. 14 Mayıs’tan sonra bayram coşkusu halkla iç içe nasıl yaşanır siz de göreceksiniz” dedi.