Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de muhalif il başkanları kahvaltıda buluşacak

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı muhalefet temsilcisi il başkanlarının önümüzdeki hafta düzenlenecek bir kahvaltı programında bir araya geleceğini duyurdu.

CHP Kocaeli İl Başkanı

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı partisinin danışma kurulu toplantılarına başlama kararı aldıklarını duyurdu. Yıldızlı kurulların 2 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti.TV 41’de yayınlanan, Adem Turgut ve Sadun Çetin’in hazırladığı 7 Artı programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı muhalefet il başkanlarının bir sabah kahvaltısında bir araya geleceğini duyurdu. Harun Yıldızlı kahvaltılı toplantıyla ilgili fikrin Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu’dan çıktığını belirterek şöyle konuştu: “Önümüzdeki hafta il başkanlarımızla bir araya geleceğiz. Bir kahvaltı programı düzenlenecek. Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu aradı, davet etti.

6 PARTİ DAVET EDİLECEK

Kocaeli’nin problemlerini konuşacağız. Türkiye’nin problemlerini konuşacağız. Ya salı ya Çarşamba sabahı olur. Şu anda herkes adalet istiyor ülkede. Herkes inanmış durumda. Bizde Kocaeli’de bunun gereğini yapacağız. Biz zaten Şanbaz ağabeyle (Şanbaz Yıldız) bööyle bir organizasyonu konuşuyorduk. Zafer Mutlu arayınca vesile oldu. CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Partisi, DEVA ve Gelecek Partisi davetli olacak. Bir araya gelip kentle ilgili konuşacağız.”