Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Kocaeli’deki büyük boşluğu dolduracaksınız”

İzmit Belediyesi’nin toplu açılış programına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fatma Kaplan Hürriyet’e birtakım övgülerde bulundu ve “Kocaeli’deki boşluğu dolduracaksınız” dedi.

İzmit Belediyesi'nin toplu açılış

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in son bir yılda gerçekleştirdiği projelerin toplu açılış programı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal KIlıçdaroğlu’nun katılımıyla yapıldı. Programda konuşma yapan  Kemal Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: “Sayın Genel Başkan, ‘Fatma Hanım’ın seçilmesinde küçük bir payımız varsa’ dedi. Fatma Hanım’ın seçilmesinde kocaman, bir payınız var Sayın Genel Başkan’ım. Makam ve saltanat meraklısı olanlar ülkenin çıkarlarını değil, kendilerinin çıkarlarını gözetirler. Millet ittifakının hiçbir ferdinde makam ve saltanat derdi yoktur. Bizim belediye başkanlarımızın koltukları bile icra yolu ile altlarından alındı.

BEN BU MİLLETE SÖZ VERDİM

Biz milletimizi, ülkemizi, vatanımızı, bayrağımızı düşünüyoruz. Farklı düşünsek bile bu bayrak altında huzur için yaşamak istiyoruz. Kavgadan hiç kimse karlı çıkmaz. Bu memleketin huzura, barışa ihtiyacı var. Düşüncesini her vatandaşın özgürce ifade etmesine ihtiyacı var. Bu memleket 83 milyonun ortak paydasıdır. Birlikte yaşıyoruz burada. Gerginlik yarattılar, linç girişiminde bile bulundular. Ama ben bu millete bir söz verdim ve bu sözün arkasında duracağım. Bu ülkeye demokrasi gerçek manada gelene kadar durmayacağım.

 

KOCAELİ’DEKİ BOŞLUĞU DOLDURACAKSINIZ

Gücü veren koltuk değil millettir. Biz gücümüzü milletten alıyoruz. Kocaeli gibi bir yerde çok güzel şeyler yapılabilir. Kocaeli’de büyük bir boşluk var o boşluğu dolduracaksınız. Türkiye’nin 81 ilinden gelenler var. Belediye başkanının tüm herkese hizmet etmek sorumluluğudur. Sayın Genel Başkan Fatma hanımın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na gideceğinden bahsetti. Bundan en ufak bir endişem yok ama bu çizgi devam ettiği sürece. Kimseyi ayırmayacaksınız.”