Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelili gençten Erdoğan’a babalık sorusu

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Babalar Günü dolayısıyla AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Gençlerle En Baba Buluşma” adlı çevrim içi etkinlikte soruları yanıtladı.

AK Parti Genel Başkanı Recep

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Babalar Günü dolayısıyla AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Gençlerle En Baba Buluşma” adlı çevrim içi etkinlikte 81 ilden 700 gençle bir araya geldi.

“SEN GALİBA SİYASETÇİ OLACAKSIN?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, etkinlikte pek çok gencin sorusuna yanıt verirken, Kocaeli’den etkinliğe katılan ve Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde okuyan 19 yaşındaki Sevdenur Kılıç’ın da sorusunu yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaelili Sevdenur’un okuduğu bölümü duyunca, “Sen galiba siyasete aday durumundasın” dedi. 19 yaşındaki gencin yanıtı ise, “İnşallah başkanım hayırlısı olsun” oldu.

“BABA OLUNCA ANLADIM DEDİĞİNİZ BİR HATIRANIZ VAR MI?”

Erdoğan, Kocaelili Sevdenur Kılıç’ın “Baba olunca anladım dediğiniz bir hatıranız var mı?” sorusuna, “Anne veya baba olma vakası, insanın hayatının daha önceki hiçbir devresinde karşılaşmadığı bir sorumluluk. Ataların her sözü gibi bu ifade de nesillere sari tecrübelerin süzülüp gelen bir irfanın tezahürüdür. Bizim de kendi dünyamızda bunu hem babamıza hem evlatlarımıza karşı yaşamışlığımız elbette vardır” yanıtını verdi.