Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’nin sandığından ‘değişim’ (Özgür Özel) çıktı!

CHP kurultayındaki seçimlerde Kocaeli kurultay delegeleri 17. sandıkta oy kullandı. 28 delegesi bulunan Kocaeli’nin sandığında iki il daha vardı. Toplam 59 oyu olan 17. sandıktan 32 oy değişimcilerin adayı Özgür Özel’e, 27 oy ise mevcut genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na çıktı.

CHP kurultayındaki seçimlerde Kocaeli

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Olağan Kurultayı’nda ilk seçim sonuçları açıklandı. Buna göre 13 seçim kaybeden genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu 664 oy alırken, parti içi değişimcilerin adayı Özgür Özel 682 oy aldı. Seçimlerde salt çoğunluk sağlanamadığı için 2. tur seçimleri gerçekleştiriliyor. Seçimlerde Kocaeli kurultay delegeleri 17. sandıkta oy kullandı. 28 delegesi bulunan Kocaeli’nin sandığında iki il daha vardı. Toplam 59 oyu olan 17. sandıktan 32 oy değişimcilerin adayı Özgür Özel’e, 27 oy ise mevcut genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na çıktı.

KOCAELİ DESTEK AÇIKLAMIŞTI AMA…

Hatırlanacağı üzere CHP’nin Kocaeli’deki bütün milletvekilleri, Özgür Harun Yıldızlı, Muhip Kanko ve Nail Çiler genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden adaylığına destek olan imzaları vermişti. Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen kongre il başkanı seçilen Bülent Sarı da Ankara’da Kılıçdaroğlu’na destek açıklamasına katılmıştı. Kocaeli kurultay delegeleri üzerinde il başkanının ve milletvekillerinin hiçbir etkisinin olmadığı görüldü.

CHP Kocaeli Kurultay