Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Kongreyi Akşener kazanmıştı iptal ettirdik!”

MHP’den ihraç edile Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, 2017 yılı için “Meral Akşener kongreyi 715 imzayla kazandığında ben iptal ettirdim kazandıkları kongreyi. Kazandıkları kongreyi iptal ettirdik” dedi.

MHP'den ihraç edile Ordu

Tarım Bakanı’nı eleştirip fındık üreticilerinin sorunlarını dile getirdiği için partisi MHP’den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Hadi Özışık’ın Youtube kanalında yayımlanan “Perde Arkası” programında İyi Parti’nin doğmasına yol açan MHP içindeki ayrışma sürecine ilişkin itiraflarda bulundu.

“BİR GÜN SIRA SİZE DE GELİR!”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e hitaben yaptığı “Evine dön” çağrısına tepki gösteren Enginyurt, MHP yönetiminin Akşener’e “FETÖ’cü, bölücü, yıkıcı” gibi suçlamalarda bulunduğunu, silahların patladığını, yumrukların konuştuğunu, hakaretlerin havada uçuştuğunu hatırlattı. O zaman ben bu kadar mücadeleyi niye yaptım? İyi Partili arkadaşlara ben niye küfür ettim diyorum kendi kendime. Benim Müsavat Dervişoğlu ile, Koray Aydın ile ne problemim vardı ki o zaman? Benim Meral Akşener’le arsa davam mı kan davam mı vardı?

Meral Akşener 19 Haziran’da kongreyi 715 imzayla kazandığında ben mahkemeye verdim MHP’yi ve ben iptal ettirdim kazandıkları kongreyi. Ben iptal ettirdim. Kazanmıştı. Kazandıkları kongreyi iptal ettirdik.

“Neler çevirdiğinizi mi söyleyelim?”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın yönetime kişi belirlerken Akşener ile fotoğrafı olanlar diye bir seçiciliğe gittiğini aktaran Enginyurt, şimdi ise Akşener’i karşılayan, Akşener ile konvoy yapan, Akşener bayrağı asanların partiye il-ilçe başkanı yapıldığını belirtti. MHP yöneticilerinin kendisiyle ilgili asılsız iddialarda bulunduğunu kaydeden Enginyurt, “Attınız da niye iftira atıyorsunuz? Biz de mi başlayalım bilgi belge toplamaya? Neler yaptığınızı, neler çevirdiğinizi biz de mi anlatalım? Neyi, nerede pazarladığını biz de mi söyleyelim?” diye konuştu.

camal enginyurt