Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Koray Merdan: Çekemeyenler anten taksın diyeceğim ama…

AK Parti Derince Danışma toplantısında konuşan AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, “Ellibeş başkanımızın temposunu görmemişler. Çekemeyenler anten taksın diyeceğim ama o da eski Türkiye’de kaldı. O eski Türkiye yok, antenler yok yani” dedi.

AK Parti Derince Danışma

Özgun imzaAK Parti Derince Danışma Toplantısı bugün Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Fikri Işık, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve yönetimi, AK Parti Kocaeli önceki dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek katıldı.

“AYNI CEVABI 2023 SEÇİMLERİNDE VERECEĞİZ”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan programda açılış konuşmasını yapan AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, “Aktif tüm teşkilatımız bir olarak, yüksek gösterebilinecek en yüksek performansı göstererek sokak sokak, hane hane ziyaretlerimi yapacağız. Bütün vatandaşlarımızın dertlerini dinliyor, onlara derman olmaya gayret ediyoruz. Bizlerin bu samimiyetini her seçimde bugüne kadar anlayamayan zihniyet, hatta ‘Erdoğan, Türkiye kaybetsin’ diye uğraşan zihniyete 2023’te de bundan önceki seçimlerde verdiğimiz cevabın aynısını 2023 seçimlerinde vereceğiz. O gün sonuçlarını göreceğiz hep birlikte” dedi.

“O ESKİ TÜRKİYE’DE KALDI”

Merdan, konuşmasının devamında şu ifadelerde bulundu; “Bizler, milletin sinesinden çıkmış bir dava hareketiyiz. Halk TV’de hanımefendinin biri çıkmış ‘yer sofrasında oturan, yemek yiyen insanlardan bilim bekleyemezsiniz’ diyor. Sanki kendisi koltukta oturup yemek yemiş, sonra gitmiş atomu parçalamış. İHAları, SİHAları, yerli otomobil, yerli savaş gemimizi yapan yerde oturan yemek yiyen insanlarımız yani Türk Milletimiz. O samimiyeti anlayamadıkları için Türk Milleti’ni anlayamıyor bu zihniyet. Bunlardan bir Türk vatandaşı rahatsız olabilir mi? Putin açıklama yaptı. ‘AKP il başkanı gibi açıklama yapıyor’ dediler; Ellibeş başkanımızın temposunu görmemişler. Çekemeyenler anten taksın diyeceğim ama o da eski Türkiye’de kaldı. O eski Türkiye yok, antenler yok yani.

GENEL 2