Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez Belediyesi programında Abdurrahman Uzun’a doğalgaz tepkisi!

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen panele katılan yazar Abdurrahman Uzun’un doğalgaz ile ilgili yaptığı açıklamalarını protesto eden Zafer Partililer müdahaleye maruz kaldı. İl Başkanı Mümin Kozan, “Bunun gibi yavşaklar da, arkadaşlarımızı tehdit eden yavşaklar da had ve hudut bilecekler bundan sonra” dedi.

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen

ugurPROTESTO ETTİLER

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen panele katılan yazar Abdurrahman Uzun’un doğalgaz ile ilgili açıklamalarını protesto eden Zafer Partililer, müdahaleye maruz kaldı. Partililer konuyla ilgili polis merkezine giderek şikayetçi olurken, İl Başkanı Mümin Kozan çok sert açıklamalarda bulundu. “Başkan Kozan’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Bugün Körfez ilçemizin belediyesinin düzenlediği panelde ‘açın vanaları’ diye bağıran Abdurrahman Uzun’un programında Körfez ilçe teşkilatından başkanımız ve gençlik kollarımız demokratik bir protesto eylemi gerçekleştirdiler. Bu dönem gelen doğalgaz faturasını imzalatmak için yanına kadar gittiler. Bu sırada Ümit Özdağ hocamızın selamını ilettiler. Bu sırada bir itiş kakış yaşadılar. Müdahaleye maruz kaldılar.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Şu anda Tütünçiftlik polis merkezindeyiz. Kendilerinden şikayetçi oluyoruz. Kocaeli Zafer Partisi İl Başkanı Mümin Kozan olarak söylüyorum bir doğalgaz vanası bırakalım, bir de fındık fıstık atalım diye düşündük. Nimettir diye atmaktan vazgeçtik. Masasına ikram olarak bıraktık. Doğalgaz vanası da pahalıydı bu sebeple vazgeçtik. Faturayı imzalatmak istedik.

“HAD VE HUDUT BİLECEKLER”

Emniyet teşkilatındaki arkadaşlarımıza teşekkür ederim, görevlerini layığı ile yaptılar. Biz Zafer Partisi olarak salağa salak, yavşağa yavşak, yandaşa da yandaş diyeceğiz. Bunun gibi yavşaklar da, arkadaşlarımızı tehdit eden yavşaklar da had ve hudut bilecekler bundan sonra. Bozkurtlar sahaya indi. Cümleten Allah’a emanet olun.”